Sexolog

Kroppen har sit eget sprog. Kommuniker fra hjertet.

Hvorfor opstår de intime problemer?

Løsningen vil du finde med nye opdagelser og muligheder, måske med lidt terapeutisk vejledning.

Har du ikke haft intim kontakt meget længe? Føler du dig fastlåst og savner du din lyst?

Måske er det lige modsat, hvor din hverdag er styret af din seksualitet?

Det kan være, du har svært ved at give dig hen.

Det kan også være at du er kommet til at give for meget af dig selv. Noget holder dig tilbage. Det kan være ret frustrerende, men du ved ikke hvad det er.

Eller måske er det helt anderledes… Dine tanker har overtaget styringen, og du mærker hvordan det afholder dig fra intimitet. Udfordringen bunder ofte i noget helt andet, som du først skal opdage og udvikle på, før du oplever god intimitet.

Jeg støtter dig i sexologien med samtaleterapien i Århus. Du kan få intimitetsøvelser med hjem, men i rummet sammen med mig, skal du ikke praktisere øvelserne.

Sexolog Lene Søe

Hvilken sexolog skal jeg vælge i Århus? 

Vælg en som deler læringen om kommunikation på et dybere niveau

Når du som kvinde eller mand, accepterer at du indeholder både den feminine og maskuline essens, så evner du at udveksle den intime kommunikation. Den fysiske tiltrækning kan opstå. Det gælder, hvad end du er, heteroseksuel, biseksuel eller homoseksuel.

Når intimiteten er forbundet med kærlighed, så øges kommunikationen mellem jer.

Den ”feminine essens” får lyst til intim kontakt, når hun føler sig elsket. Hun elsker sig selv så meget, at hun både kan modtage og tænde den maskuline kærlighed.

Den ”maskuline essens” tændes, når han tager teten med sin handlekraft. Han står fast, som en søjle i sit eg et lys. – Hun er dynamoen og han er lygten.

Hvad er et godt og intimt sexliv?

Udtalelser om sexolog Lene Søe i Århus

Rasmus: “Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste”

Hej Lene,

Nu hvor jeg stødte på dig, tænkte jeg at det var en oplagt mulighed for at få sendt en takke besked.

Du kan nok ikke huske mig, da jeg kun var forbi dig en enkelt gang, for godt og vel et år siden. Ikkedestomindre var denne ene samtale medvirkende til at hjælpe mig til at overkomme den præstationsangst som jeg altid havde lidt under.

Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste.

Så tak for det og god aften.

– Rasmus

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem har brug for at besøge en sexolog i Århus?

Mit korte svar, er den som er nysgerrig på sin egen seksualitet, med ønsket om at udvikle sig både seksuelt, og som menneske. Disse to er sammenhængende.

Hvordan foregår en sexologisk session hos mig i Århus?

Jeg guider dig både til at forstå, opdage og mærke dig selv. Alt efter hvad der sker i sessionen, så arbejder jeg med, at du får kontakt til din krop og dine tankemønstre.

Hvornår er tiden inde til en sexologisk samtale i Århus?

Det er et godt tidspunkt, at række ud, når du får impulsen, at det kunne være rart at få nye øjne på din situation. Du kan sandsynligvis ikke forestille dig hvilken hjælp, og nye synsvinkler det kan give dig med denne samtale, før du har været her forbi.

Hvilke problemer kan en sexolog hjælpe dig med at løse i Århus?

Jeg guider terapeutisk og sexologisk, til både singler og par.  Der er ingen grænser for, hvilken problemstilling du kan komme med. Du kan se mange eksempler, som jeg har beskrevet her på hjemmesiden. Der er masser af eksempler jeg endnu ikke har beskrevet. Det betyder bestemt ikke, at jeg ikke også guider i mange andre forskellige eksempler og situationer.

Hvorfor skal du vælge mig til at være din sexolog i Århus?

Min livserfaring og særlige indfølingsevne, kombineret med sexologuddannelsen og flere dyberelæggende uddannelser i livets rejse, samt mange års faglig praksis med tusindvis af klienter, gør min guidning helt jordnær, på en måde. I dit og jeres tempo, finder vi din vej, og jeres vej.

Hvor kan du sætte ind, på at øve dig, så det virker for dig?

Vi taler sammen. Jeg giver dig den inspiration du har brug for, for at åbne op for nye seksuelle oplevelser i dit liv. Jeg hører hvad du har brug for, og så skræddersyer vi øvelser som passer præcis til dig selv, eller til dig og din partner. Nogle øvelser kommer til dig, stik modsat af, hvad du troede du kunne gøre, for at opnå dine ønsker for din intimitet.

Hvordan løser jeg mine seksuelle udfordringer hos en sexolog i Århus?

Jeg kan høre din udfordring, hvorfra jeg guider dig til de forandringer som kan bidrage til en sund, god og nærende intimitet. Allerede fra første samtale, kan vi bygge på det som virker bedst for dig, i dit tempo. Du opdager også hvordan din intimitet kan vedligeholdes.

Hvis jeg ikke ved hvad jeg skal sige, hvad kan jeg så gøre?

Det er helt ok, at du bare møder op, med din åbenhed for at lade mig guide dig. Jeg stiller dig spørgsmål, som lader os begynde hvor det er rart for dig, at blive mødt og støttet til en bedre intimitet.

Hvad koster en sexolog samtaleterapi hos Lene Søe i Aarhus?

Prisen kan ikke gøres op i, hvilken frihed det giver at blive mødt i sin seksualitet. Forståelsen og nye opdagelser, kan åbne for åbenbaringer som afspejler sig både i seksualiteten og i andre livsperspektiver.

Sexolog samtaler for par

Jeres session hos mig varer 90 minutter. Det koster 1650 kr.

Individuelle sexolog samtaler

Individuelle sessioner tager 60 minutter. Det koster 1100 kr.

Rabatordninger

Jeg har rabatsordninger ved køb af klippekort og/eller priser for studerende. Læs mere her

Afbestilling

Af hensyn til tabt arbejdsfortjeneste overholder jeg min afbestillingspolitik uden undtagelser.
Afbestilling senest 24 timer før aftalen, sker uden beregning, så har jeg mulighed for at nå at give tiden til anden side.
Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves den fulde betaling.

Sexolog Lene Søe

Vil du opdage dine egne åbenbaringen gennem min hjælp til sexologi i Århus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Book din tid