Hypnoterapi går bagom dine tanker

Vil du igangsætte et nyt spor, så kan hypnosen i Risskov, Århus blive din kick start til at ankre din nye vej. I dag bruger jeg oftest hypnosen som et led i den terapeutiske behandling.

Jeg har brugt hypnosen gennem mange år. I dag bruger jeg oftest teknikkerne, som en integreret del i samtaleterapien, når det er relevant, hvor jeg guider dig ud og ind i dit underbevidste sind.

Lene Søe

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en effektiv kick start kan udløse en ”her og nu” effekt på det ønske du står overfor. Gennem hypnose, fører jeg dig ind i en trancetilstand hvor dit ubevidste sind arbejder bagom din bevidsthed. Det fører til en midlertidig tilstand eller en endegyldig forandring i dit liv. Vi lærer igennem hele livet og det fører til vores måde at reagere og tænke på. Uhensigtsmæssige indlæringer kan aflæres og fjernes til fordel for en ny og mere hensigtsmæssig indlæring. Hypnoterapi er aktuelt for dig som oplever et ømfindigt punkt, hvortil du gerne vil have adgang, men du ved ikke hvordan. Dine vaner ligger i underbevidstheden og det er derfor ofte den negative vane vi går ind og ændrer på. Har du brug for en her og nu effekt, så kan hypnoterapi være et godt valg som et led i behandlingen.

Hypnose Lene Søe Risskov Århus

Hvad er hypnose? 

Hypnosen er en af de psykologiske grundsten. Hypnosen kan guide dig til at få kontakt til din underbevidsthed. I nogle tilfælde kan det spare dig for mange behandlinger og tid. Derfor kan det være relevant at komme ind til din udfordring via hypnosen. Jeg vælger den terapeutiske retning i samråd med dig. Hypnosen kan være den mest effektfulde behandlingsform, med hensigten at nå frem til dine ønsker på bedste vis.
Jeg vurderer din situation og pejler mig ind på mit bedste råd til hvilken behandlingsform jeg vil anbefale. 
Jeg arbejder udfra metoder indenfor Europas bedste hypnoseteknikker. Jeg finder det vigtigt at pointere, at behandlingen virker proportionelt med hypnoterapeutens kompetencer, som bygger på terapeutens kundskaber. Jeg står 100 % indenfor mine, når jeg møder dig i det terapeutiske rum, her i Risskov – Århus. 
Hypnotisør Lene Søe Risskov Århus

Selvværd i Århus

Jeg sætter skarpt og præcist ind på din situation og vurderer hvilken behandling som gør det bedst muligt for dig, at få indkodet dine fremtidige situationer, med gode oplevelser. Du vil finde roen med fokus og overblik over din positive retning herfra Århus.
Jeg kan afsløre for dig, at din taknemmelighed vil vokse i takt med at du oplever dit eget værd. Når det sker, bliver du fri for presset over hvad du tror du skal være, til fordel for at slappe af og være fri til at være DIG med succes.

Hvornår vælger jeg hypnose?

Der er mange måder hvorpå du kan opnå de mål du sætter dig for. De blokeringer der ligger på din vej, skal flyttes, så der bliver fri bane på din vej. Disse blokeringer er ubevidste og derfor kan du ramle imod uden at vide hvorfor. Måske ved du simpelthen ikke hvordan du ellers skal bevæge dig. Det er her jeg guider dig ind til dine svar med din bevidsthed på hvordan du baner din vej med fri passage. Herfra kan du begynde at gøre en forskel for dig selv og du kan opleve det som, at andre mennesker omkring dig ændrer sig. Forandringerne sker indefra i dig, og det kan du se på dine omgivelser udenfor dig selv. 
Hypnose kan bruges til enhver udfordring og jeg vil anbefale dig hvilken behandlingsform som passer bedst for dig, fra gang til dig under behandlingen. Læs mere om forskellige udfordringer  i min blog:

Udtalelser om hypnotisør Lene Søe i Århus

Hypnoterapi mod rygsmerter – Anonym: “Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage”

Tak fordi du har givet mig mit liv tilbage.

Jeg har gennem mange år lidt af rygsmerter pga. diskusprolapser og spinalstenoser. Har været gennem mange behandlingsforløb, bl.a. operation. Nu var jeg i en situation med voldsomme smerter. Jeg blev MR scannet og fik at vide, at specialisterne ikke vil tilråde en operation, fordi den måske ikke ville gøre mig smertefri, men tværtimod ville gøre min tilstand værre. Jeg fik ordineret smertestillende medicin og fysioterapi.

Jeg var meget ked af det – sikke et liv jeg skal have fortsat, tænkte – var bange for at smerterne ville blive så voldsomme, at jeg ikke kunne holde det ud.

Den tanke har jeg ikke mere fordi:

Lene tilbød mig smertelindring ved hypnose.

Jeg havde ikke megen tro på, at det kunne hjælpe. Jeg havde jo fået diagnosen sort på hvidt. Spinalstenose. Så hvordan skulle jeg kunne blive smertelindret ved hypnose. Jeg var dog parat til at prøve, for skade kunne det ikke.

Jeg har nu været igennem 4 behandlinger, og efter den 3. behandling har jeg halveret min smertestillende medicin. Jeg bruger hypnosen i det daglige til at smertelindre. Min smerte, som var min fjende, er nu min ven, forstået på den måde, at jeg kan få min smerte til at opføre sig bedre.

Jeg er ikke trist længere og bange for min smerte. Jeg har fået et redskab til hjælpe mig selv og fået et helt andet liv og blevet gladere.

Jeg håber virkelig at andre med kroniske smerter vil sige ja til hypnose.

Kærlig hilsen fra een der er dig dybt taknemmelig

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”

Pippi Langstrømpe

Hvorfor Lene Søe?

Jeg guider dig ind i din underbevidsthed, oftest gennem samtaleterapien. Her kan jeg guide dig i forløsningen af den modstand som skal forløses.