Eksamensangst

Frygten for at situationen er ude af din kontrol giver ubehag og måske. Lad mig guide dig til en lettere vej, som ligger inde i dig selv

Når du frygter eksamenstiden

Eksamenstiden nærmer sig. Det er som om, at jo mere du skubber eksamenstanken væk, jo mere kommer den til dig. Som tiden nærmer sig, kan det være at du sover dårligt eller ligger vågen om natten. Symptomerne kan melde sig på forskellig vis:

Ubehag som mavesmerter
Hovedpine
Fordøjelsesproblemer
Hjertebanken
Besværet vejrtrækning
Tørhed i munden
Svedige hænder

Nervøsiteten kan være invaliderende

Du har måske oplevet hvordan eksamen nærmest invaliderer dig, nervøsiteten forværres og dine sunde reaktionsmønstre forsvinder. Hukommelsestabet opstår. Du stivner, bliver mundlam eller måske taler du i blinde.

Vil du vide hvilke metoder jeg bruger til at skabe de mærkbare forandringer som du ønsker indeni dig, så læs videre herfra.

Præstationsangst

Eksamensangsten kommer via præstationsangst, hvilket kan være meget ”smertefuldt”. Den hæmmer dig og opstår, når du har mindst brug for det. Der lægger sig med en underliggende frygt indeni.- Der er en blokering som skal forløses indeni dig, og det kan du få min støtte til at gøre. Jeg forstår, hvis du er utryg, irriteret eller bange, men det kan du gøre noget ved.
Eksamensangsten bygger både på fortidens følelser, og tankerne om fremtiden. Det blokerer for dit fokus på “nuet” – for eksempel i den pressede eksamenssituation. Angsten bygger på en misforståelse. Jeg guider dig til at møde det du har misforståelsen på en ny og bedre måde for dig. Herefter kan angsten helt forsvinde, eller den begynder langsomt at slippe taget på dig.

Ny kodning af din fremtidige situation

Jeg sætter skarpt og præcist ind på din situation og vurderer hvilken behandling, som gør det bedst muligt for dig, at få indkodet dine fremtidige situationer, med gode oplevelser. Du vil finde roen med fokus og overblik over den eksamenssituation som du i virkeligheden fortjener.
Jeg kan afsløre for dig, at din frihedsfølelse vil vokse i takt med at du oplever dit eget værd. Når det sker, bliver du fri for presset over hvad du tror du skal være, til fordel for at slappe af, og være fri til at vise dit værd til eksamen.

Du bliver hvad du tror
Du tiltrækker, hvad du føler
Hvad du forestiller dig, det vil ske

Buddha
Eksamenslæsning Psykoterapeut Lene Søe

Hypnose, psykoterapi eller coaching i Risskov – Århus

Du indtager din egen selvkontrol, fremfor at forholde dig til noget som helst andet, end at være dig.
Uanset om du vælger hypnosebehandling, psykoterapi eller coaching i Risskov – Århus, så guider jeg dig ind til dit selvværd og til harmonien med dig selv. Du finder vejen til at være dig, med det du vil i livet.

Lederskab

Du vil komme til eksamen med de indarbejdede metoder, som du kan bruge på dagen og i enhver fremtidig og lignende situation. Du udvikler på dine egne lederevner. Det sker når behandlingen forankrer dine naturlige evner, sandsynligvis med din oplevelse af at opnå mere end du havde forestillet dig du kunne.

“ Jeg tror på, at hver eneste begivenhed i livet sker som en mulighed for at vælge kærlighed over frygt”

Oprah Winfrey 

Hvorfor Lene Søe?

Få en god eksamensoplevelse

Hvis du har nogen form for eksamensangst, så har du muligheden for at slippe den, til fordel for at få en god og velfortjent eksamensoplevelse. Kom forbi hos mig, så guider jeg dig igennem, til du kan gå til eksamen med en større ro og styrke.

Book din tid