Hypnose behandling mod tandlægeskræk

Anita fik boret og behandlet sine tænder uden bedøvelse

Anita har alvorlig allergi mod bedøvelse

Dermed stod hun overfor en uoverkommelig udfordring, som nok kan slå de fleste af pinden: At skulle have boret og behandlet sine tænder uden bedøvelse. Anita valgte som alternativ til bedøvelsen at modtage hypnoterapi. Vi ankom hos tandlægen. Anita satte sig i tandlægestolen og hun blev lige så stille ført ind i en behagelig og afslappet tilstand. Hun var overrasket over effekten, at hun kunne klare tandbehandlingen i en så rolig og mærkbar afslappende tilstand. For tandlægen, var det imponerende at opleve hvordan hypnose muliggjorde behandling uden lokalbedøvelse. Det var RIGTIG dejligt i Anitas tilfælde.

Anita udtaler: ”Jeg er virkelig glad for og lettet over at have muligheden med hypnoterapi. Grundet omfanget af min seneste tandbehandling og dermed smerteniveauet, er jeg overbevist om at jeg ville være gået i panik, hvis det ikke havde været for hypoterapien. I stedet mærkede jeg bare en rolig, tryg fornemmelse, i fuld tillid til at jeg ville blive ført sikkert igennem af Lene. Hun kan virkelig nogle tricks med hypnose.”

Anita modtog hypnose i Aarhus under tandbehandlingen, efter blot en enkelt hypnoseoplevelse dagen forinden. Jeg anbefaler normalt 3-5 hypnosebehandlinger inden tandlægebesøget, men Anita er et godt eksempel på hvor stor effekt smertelindringen har efter bare en enkelt forudgående behandling.