Single

Udforsk dine mønstre og find din vej til kærligheden

Livet som single i Århus: Forbered dig til kærligheden

Tag dig tid som single i Århus til at forberede dig til mødet med din drømmekæreste. – Eller udvid din mulighed for at være en bedre kæreste, for din nuværende partner. Sørg for at have det sjovt, fordyb dig og drag omsorg for dig selv.

Opdag de positive aspekter af dine skygger

Oplev og omfavn dine skygger – både de dele af din personlighed, som du har glemt, og dem du beundrer hos andre. Du har dem selv, måske skal du bare finde dem frem og erkende, at du også indeholder disse aspekter på din helt egen måde.

Lær af de negative aspekter af dine skygger

Nogle gange er der også negative aspekter af vores personlighed, som vi helst vil undgå. Det er vigtigt at erkende dem, for selvom vi ikke indrømmer det, har vi alle disse egenskaber i os. Spørgsmålet er, hvor meget vi skal presse os selv, før de kommer til udtryk.

Ved at stoppe fordømmelsen af dig selv, og se på andre med åbne øjne, kan du bedre forstå dine egne valg. Når du ser dig selv klart, bliver det også lettere at træffe de rigtige valg, der fører dig hen mod de mest hensigtsmæssige situationer.

Skyggearbejde Terapeut Lene Søe Risskov Århus

Styrk dig selv for at tiltrække den kærlighed, du fortjener

Jo stærkere udgave du bliver af dig selv, desto større er potentialet for at møde den partner, der passer til dig. Når du erkender dine skygger, bliver det nemmere at undgå gentagelse af gamle, uhensigtsmæssige mønstre.
Drømmer du om at finde kærligheden, som single, eller ønsker du at styrke dit nuværende forhold? Jeg kan guide dig på vejen. I min min klinik vil jeg vise dig, hvordan du arbejder med dine skygger, så du kan integrere dem i dit liv og tiltrække din drømmepartner eller styrke dine venskaber.

Skyggearbejde forbedrer dit forhold

Hvis du allerede er i et forhold, kan skyggearbejdet skabe dybere intimitet og forståelse for dig selv og din partner. Det sker naturligt i takt med, at du møder og løser udfordringer i livet.

Skyggearbejde er en rejse mod en dybere forståelse af dig selv og andre mennesker. Det bringer dig tættere på det mest værdifulde, du kan opnå: en følelse af at ”komme hjem i mig selv” med en styrket selvfølelse.

Arbejdet kan virke udfordrende, men når du begynder at mærke din egen styrke og effekten af arbejdet, forsvinder følelsen af hårdt arbejde. Lys og skygge spiller en rolle her. Lad mig give dig et lille indblik:

Masker har mange ansigter og udtryk

Maske betyder personlighed på latin. Når vi accepterer os selv fuldt ud, bliver vores personlighed sund og autentisk. Det usunde opstår, når vi bærer masken for at skjule os selv, i stedet for at vise verden, hvordan vi virkelig har det og hvem vi er.

De negative skyggesider får os til at afvise eller benægte de aspekter af os selv, som vi ikke bryder os om. Måske skjuler vi vores egoisme, magt eller dovenskab. Vi kan ofte ikke selv se vores egne skygger. Vi opdager dem ved at lægge mærke til, når vores medmennesker gør noget, der irriterer os. Det kan være noget, vi benægter, finder frastødende eller uacceptabelt.

De positive skyggesider viser sig, når vi opdager noget smukt eller beundrer en egenskab hos andre. Måske oplever vi en form for “bare det var mig”, der var så sjov, ambitiøs eller afslappet.
Skyggerne vil blive ved med at banke på, indtil vi lærer dem at kende
Vi får konstant chancer for at opdage vores skygger i vores relationer med andre mennesker. Vi genkender måske fornemmelsen af vores skygger, når de presser sig mere og mere på og skaber ubehag, indtil vi begynder at åbne op for at se dem.
Du kan hverken være for ung eller for gammel til at arbejde med dine skygger
Jo yngre vi er, når vi starter skyggearbejdet, desto lettere bliver det, men det er aldrig for sent. Jo ældre du bliver, desto mere arbejde skal du lægge i at komme tilbage til dit sande jeg. Så det er bare med at komme i gang!

Det er en fornøjelse at opleve, når børn, unge eller ældre mennesker genkender deres skygger og transformeres tilbage til deres eget lys. Accepten opstår, og det udvikler sig til gensidig respekt i relationen.

Jeg oplever, at de fleste af mine klienter er i alderen 20-80 år. De har nået et punkt, hvor de ikke forstår, hvorfor livet skal være så svært. Når erkendelsen af ønsket om forandring opstår, sættes processen i gang med motivationen for selvudvikling som drivkraft.

Skyggerne banker fortsat på, indtil vi lærer dem at kende

Vi får konstant masser af chancer for at opdage vores skygger i vores relationer med andre mennesker. Måske genkender vi fornemmelsen af vores skygger, når de presser sig mere og mere på, skaber ubehag, og vi begynder at åbne op for at se dem.

Terapeut Lene Søe Risskov Århus

Skyggens styrke i læring

Skyggen rummer en stor styrke, som kan guide dig til personlig udvikling. Denne læring finder sted i alle relationer, men bliver tydeligst, når følelser og handlinger gentages i tætte relationer.

Det er i mødet med ubehagelige følelser, at vendepunktet opstår, og gentagelserne kan brydes. Du lærer nye måder at møde dig selv og dine følelser i lignende situationer. Uhensigtsmæssige vaner bliver brudt, og du står stærkere i dig selv, både med dig selv og i relationerne.

“Det er altid klogt at se fremad, men svært at se længere end du kan se”

Winston Churchill

Skyggen følger dig, indtil du tør lytte til den

Du tiltrækker mennesker, som du kan lære af. De fungerer som et spejl, der viser dig dine skygger. Dette sker sandsynligvis ubevidst.

Det, du opfatter som en fantastisk egenskab, kan vise dig dine egne positive skygger, som du kan begynde at integrere og lære af.

Selv de mindre behagelige oplevelser, som du måske endda følelsesmæssigt afskyr, indeholder vigtige budskaber til dig. Derfor er det så berigende at arbejde med dem.

Klientudtalelse om psykoterapeut Lene Søe

Karina: “Tak for dig – du er guld værd!”

Kære Lene,

Jeg fik bare sådan lyst til lige at sende dig denne mail. Jeg er så taknemmelig for at have fundet dig og at vores veje skulle krydses.

Tak for alt det gode og værdifulde arbejde du gør, som har hjulpet mig i livets op- og nedture og som har hjulpet med at gøre mig klogere på mig selv og min værdi.

Jeg sætter meget stor pris på din skønne måde at være på og din fulde tilstedeværelse når jeg er hos dig.

TAK!

Og rigtig god tirsdag til dig – vi ses ☀️😊

Kram Karina

Helingen opstår ikke alene, men i samarbejdet

Hvis det var så let, ville alle arbejde med deres skygger. Udfordringen ligger i, at vi ser os blinde på vores egne skygger, og derfor har vi brug for vejledning til at belyse dem på en hensigtsmæssig og støttende måde.

Metoden til at finde vej ud af skyggerne er individuel, og derfor møder jeg dig, hvor du er klar. Jeg griber det professionelt og empatisk an med min støtte i samarbejdet med dig.

Bag enhver frustration ligger en skygge

Det første skridt mod at finde vej ud af skyggerne er at spotte dem gennem irritation, frustration eller andre negative følelser. Negative følelser er følelser som endnu ikke er blevet mødt og forstået. Disse følelser indeholder værdifulde beskeder, gemt i skyggerne. Jeg guider dig, så du kan finde de sande budskaber og begynde at leve efter dem. Din motivation vil blive styrket.

For hver gode oplevelse, vil mere lys trænge ind i dit liv gennem skyggerne. Når du bevæger dig gennem dine skygger, kan du genoprette din naturlige og sunde tilstand. Det kan føles som en ny chance i livet.
Du tiltrækker den, som både kan lære dig noget og give dig noget
Du tiltrækker en partner, der matcher dit udviklingsniveau. Din partner vil naturligt udfordre dig på det næste trin i din læringsproces.

Singlelivet eller parforholdet udvikler sig til et fornyet og bedre parforhold, hvor alle følelser bliver velkomne, i overensstemmelse med dine ønsker og behov. I kan udvikle disse sammen med gensidighed, og det kan føre til større livsglæde i det fællesskab, du ønsker i forholdet.

Når du er klar til dette eventyr, nærmer du dig det, du ønsker. Du tiltrækker din drømmepartner eller opdager, at hun eller han allerede er der, fordi du lever din drøm.

Hvorfor psykoterapi for singler som ønsker en bedre relation?

Hvis du ønsker at være en bedre kæreste eller møde en bedre kæreste, så er der gode råd at hente.

Book din tid