Single

Kom i kontakt med dine mønstre og udvikl dit kærestepotentiale

Livet som single i Århus

Udnyt livet som single i Århus, til at forberede mødet med din drømmekæreste. – Eller udvid din mulighed for at være en bedre kæreste, for din nuværende partner. Sørg for at have det sjovt, fordyb dig og drag omsorg for dig selv.

Opdage hvad dine positive skygger indeholder

Oplev og udlev dine skygger, både den del af din personlighed som du har glemt og beundrer hos andre. Du har den selv, men måske skal du finde den frem og opdage, at du også indeholder den del, på din egen unikke måde. 

Lær mere om hvad dine negative skygger kan give dig

Der kan også være negative skygger, som en del af din personlighed, du ikke vil være ved. Det er godt med indrømmelser, for selvom du ikke indrømmer, så har vi alle egenskaber i os. Spørgsmålet er bare hvor meget vi skal presses, før egenskaben viser sig.

Herved kan du stoppe fordømmelsen og kritikken af dig selv og dermed kan du også se andre mennesker som de er. Du evner at SE dig selv og så kan du lettere se hvad du kan vælge at gøre, med dit frie til- eller fravalg for at ende ud i den mest hensigtsmæssige situation. 

Skyggearbejde Terapeut Lene Søe Risskov Århus

Bliv stærkere i dig selv

Jo stærkere udgave du bliver af dig selv, jo større potentiale har du for at møde den kæreste du fortjener. Når du kender dine egne skygger, er det lettere at se og undgå gentagelsen af gamle og uhensigtsmæssige mønstre, som du tidligere har oplevet.

Hvis du er single og går og drømmer om af finde kærligheden, eller drømmer du om at styrke dit kærlighedsforhold, så kan jeg vise dig vejen. – Hvis du kommer i min klinik, kan jeg vise dig hvordan du arbejder med dine egne skygger. Derfra kan du integrere dem i dit liv, hvorfra din drømmekæreste og bedste venner en dag vil stå lige foran dig.

Dit skyggearbejde giver et bedre parforhold

Er du i forhold, vil vejen vise dig en dybere intimitet og fællesskab i dit kæresteforhold, idet arbejdet vil føre til en dybere forståelse for dig selv og hinanden. 

Skyggearbejdet sker i en naturlig udvikling, når du løser de udfordringer, du møder på din livsvej. Udviklingen sker indeni dig, og i interaktion med andre mennesker. Opdagelsen af skyggen fører dig til det mest værdifulde du kan opnå. Jeg oplever det som at ”komme hjem i mig selv”. Andre udtrykker det med oplevelsen af at få en bedre selvfølelse – et bedre selvværd.

Oplevelsen af hårdt arbejde i selvudviklingen forsvinder, når virkningen viser sig med oplevelsen af din egen styrke. Men hvad er det egentlig for noget, alt det med lys og skygge. Her ligger en lille forsmag herunder:

Masker har mange udtryk og former

Maske betyder personlighed på latin. Personligheden bliver kernesund, når vi accepterer os selv 100%. Det usunde opstår, når vi har masken på, for at skjule os selv, i stedet for at turde “vise verden” hvordan vi har det og hvem vi er. 
 
De negative skyggesider får os til at afvise eller benægte de sider, vi ikke bryder os om. Måske skjuler vi vores egoisme, magt eller dovenskab. Vi kan ikke selv få øje på skyggerne. Vi opdager dem, ved at begynde at lægge mærke til, hvornår vores medmennesker gør noget som irriterer os. Det kan være noget vi benægter, som virker frastødende eller uacceptabelt.
 
De positive skyggesider viser sig, når vi opdager noget smukt, noget vi beundrer, eller måske oplever vi en form for; ”bare det var mig” der var så sjov, ambitiøs eller afslappet.
 

Skyggerne bliver ved at banke på, indtil vi lærer dem at kende

Vi får hele tiden masser af chancer for at opdage skyggerne i relationen med andre mennesker. Måske genkender vi fornemmelsen af vores skygger, som presser sig mere og mere på med en form for ubehag, indtil vi begynder at åbne op for at kigge på dem.
 

Du kan hverken være for ung eller for gammel til skyggearbejdet

Jo yngre vi er, når vi begynder skyggearbejdet, jo lettere arbejder det for os, men det bliver aldrig for sent. Jo ældre du bliver, jo mere skal DU arbejde for at komme tilbage til “dit selv”. – Så det er bare med at komme igang!
Det er en fornøjelse at opleve når børn, unge eller ældre mennesker genkender deres skygger, hvorefter de transformeres tilbage til “deres eget lys”. Accepten opstår og det udvikler sig til gensidig respekt i realtionen.
Jeg generaliserer og konstaterer at de fleste som kommer til mig, er i 20 – 80 års alderen. De har fået mere end nok, og forstår ikke hvorfor livet skal være så svært. Idet erkendelsen af ønsket om ændringen opstår, er processen sat i gang med motivationen for selvudvikling som drivkraft. 
Terapeut Lene Søe Risskov Århus

Skyggen har masser af styrke til dig

Læringen om skygger sker gennem en reel og personlig udvikling. Læringen kan ske i alle relationer, men tydeligheden kommer frem, når følelser og handlinger gentages i en tæt relation.
Det er i mødet med en ubehagelig følelse, at vendepunktet er muligt og gentagelserne kan stoppe. Du lærer nye måder at møde dig selv og dine følelser i lignende situationer. De uhensigtsmæssige vaner bliver derved brudt. Du kommer til at stå stærkere i dig selv, og med dig selv og i relationen.

“Det er altid klogt at se fremad, men svært at se længere end du kan se”

Winston Churchill

Skyggen forfølger dig, indtil du går med ind og lytter til den

Du tiltrækker mennesker, som du kan lære noget af. De fungerer som et spejl, der viser dig dine skygger. Det sker sandsynligvis ubevidst.
Det du opfatter som en fantastisk egenskab, kan vise dig dine egne positive skygger, som du kan begynde at suge til dig og lære af.
De mindre spændende oplevelser af noget, som du måske ligefrem afskyer følelsesmæssigt, har ligeså store budskaber til dig. Derfor er det så livsbekræftende at arbejde med.
Hvert et lille step, lader dig mærke en større tilfredshed i den retning du ønsker.

Klientudtalelse om psykoterapeut Lene Søe

Karina: “Tak for dig – du er guld værd!”

Kære Lene,

Jeg fik bare sådan lyst til lige at sende dig denne mail. Jeg er så taknemmelig for at have fundet dig og at vores veje skulle krydses.

Tak for alt det gode og værdifulde arbejde du gør, som har hjulpet mig i livets op- og nedture og som har hjulpet med at gøre mig klogere på mig selv og min værdi.

Jeg sætter meget stor pris på din skønne måde at være på og din fulde tilstedeværelse når jeg er hos dig.

TAK!

Og rigtig god tirsdag til dig – vi ses ☀️😊

Kram Karina

Helingen opstår ikke alene men i samarbejdet

Er det så enkelt, så ville enhver gøre sit skyggearbejde. Udfordringen er, at du har blindspots på dine egne skygger, og derfor har du brug for guidning, til at finde ind til skyggen, så den bliver belyst for dig, på en hensigtsmæssig og støttende måde.
 
Metoden til at finde vejen til lyset er individuel, og derfor møder jeg dig, der hvor du er klar. Jeg griber det både professionelt og empatisk an i fællesskab med dig.
 

Der ligger en skygge bagved enhver frustration

Første step til ledetråden af skyggen, er let at spotte gennem irritation, frustration eller anden form for negativ oplevelse. Frustrationen har gode beskeder liggende, gemt inde i skyggen. Jeg guider dig, så du finder frem til dine sande budskaber. Du vil sandsynligvis tage dem til dig og begynde at leve efter dem. Din motivation forstærkes fremadrettet.
 
For hver en god oplevelse du får, vil skyggen tranformere mere lys ind i dit liv. Efterhånden som du bevæger dig gennem dine skygger, kan du genvinde din naturlige og sunde tilstand. Det kan opleves, ligesom at få en ny chance i livet.
 

Du tiltrækker den som både kan kan lære dig – og give dig noget 

Du tiltrækker en partner, som passer til dit udviklingsniveau. Din partner vil helt automatisk udfordre dig på det næste, som står klar til din læringsproces.
 
Singlelivet eller parforholdet erstattes af et fornyet og bedre parforhold, hvor alle følelser får sin velkomst, med dine ønsker og behov. Disse kan I udvikle på med gensidighed til en større livsglæde, i det fællesskab du ønsker i relationen.
Når du er klar til at tage på dette eventyr, rammer du tættere ind på det du ønsker dig. Du tiltrækker din drømmepartner, eller opdager at han allerede er der, fordi du selv udlever DIN drøm.

Hvorfor Lene Søe?

Vil du gerne være en bedre kæreste, eller møde en bedre kæreste, så er der gode råd at hente

Book din tid