Gruppeterapi til fordybelse i aktuelle temaer

Gruppeterapi i Risskov, Århus med anerkendelse og rummelighed for den enkelte deltager. Styrke dig selv gennem gruppedynamikken.

Gruppeterapi med fællesskabsfølelsen

Det unikke ved gruppeterapi er fællesskabet omkring et bestemt tema. Det er en skrøne, at du skal udlevere dine egne private anliggender. Derimod leder jeg gruppen på en måde, så den enkelte deltager, lytter og respekterer egne grænser for hvad den I ønsker og har brug for, at byde ind med. Gruppeterapien skaber genkendelse og aha oplevelser, som gør det muligt at se nye perspektiver, anderledes forholdemåder, tilgange til dig selv og andre.

Gruppeterapi for par i Århus

Jeg tilbyder gruppeterapi for par i Risskov – Århus, til jer som er interesseret i at udvikle jeres egen og unikke platform med brugbare evner, som I kan bruge igen og igen, år efter år. Gruppeterapien ledes af mig som sørger for at I får trænet deres færdigheder, som jeg mener er både obligatorisk, og forudsætning for at lykkes med tryghed, støtte, god kommunikation og kærlighed i forholdet.

Gruppeterapi Lene Søe Århus

“Hvis du altid forsøger at være normal, vil du aldrig vide, hvor fantastisk du kan være.”

Maya Angelou

Foredrag i Århus

Overvejer du min deltagelse til foredrag, undervisning eller tema samlinger, vil jeg gerne kontaktes af dig. Jeg møder op til alt fra firma arrangementer, skolearrangementet, en polterabend, klassefester, netværksmøder for de helt unge, de voksne, det modne selskab eller et fælles arrangement for dine venner og relationer. Jeg kan komme ud til jer, eller I kan komme til mig. Kontakt mig for en snak om hvilke muligheder og emner vi kan finde frem i fællesskab.

Foredrag Lene Søe Århus

Udtalelser om foredragsholder Lene Søe i Århus

Tak for i aften. Vi tager herfra med bevidsthed og forståelse, for mig selv/os selv & den anden + andre – især børnene.

Rummelighed og positivitet. Du har et stort nærvær med rigtig god indsigt. Inspirerende oplæg. En øjenåbner.

– Sonja & Thomas

Jeg oplever at jeg skal mærke efter, tage ting i mit tempo og tro på at det nok skal løse sig. Øvelsen ”Hvis du virkelig kendte mig” gjorde indtryk på mig. Jeg beskriver aftenen som lærerig, en øjenåbner, følsom og intim.

– Carina Juul Christensen

Starten på et bedre helbred. Det var interessant at høre om din livscyklus og hvad du består af i dag. Det var imponerende hvad du kunne forklare på 2 timer.

– Anonymt

Tusind tak for en berigende aften. Jeg fik sat flere ting på plads, som jeg vil arbejde videre på. Du er så varm, ærlig og tjekket.

– Anonym

Oplevelsen af hvordan en tidligere hændelse sidder fast og bliver ved med at påvirke er tankevækkende.

– Anonymt

Det var modigt af dig at dele dig selv med os. Oplevelsen af det indre barn og forklaringen ud fra træet gjorde indtryk på mig. Det var en rigtig god oplevelse. Du er autentisk og god til at sprede en god stemning.

– Kimi Sand

Undervisning Lene Søe Risskov Århus

Udtalelser om gruppeterapi med Lene Søe i Århus

Jeg har fået større forståelse for mig selv, opmærksom på mig selv og mine behov.

Din åbenhed med eksempler gør indtryk på mig. Det er inspirerende, tankevækkende og indsigtsfuldt.

Pernille Eskildsen
Gruppeøvelser Lene Søe Risskov Århus

Udtalelser om hjertetantra med Lene Søe i Århus

1000 Tak for en fantastisk dag det har virkelig sat noget igang hos mig og jeg er så glad for at jeg tog springet og kom afsted.

Tak det har virkelig givet mig noget

Kh Rikke

Hvorfor Lene Søe?

Jeg er igang med at udvikle nye gruppeforløb.

Du er også velkommen til at kontakte mig for efterspørgsler på min guidning af grupper.

Læs mere om Lene