Clairvoyance og energiarbejde

Mine evner bidrager til din ”Frihed og skabelse fra hjertet” med clairvoyance og healing.

Ind imellem de terapeutiske sessioner, kan det være healende at modtage en clairvoyance, hvor det som sker i læsningen, kan have en betydelig støttende effekt for det du hører om dig selv. Et møde hvor du sandsynligvis kan genkende det jeg siger samt mærke hvad der sker med dig i healingen.

Energiarbejde Lene Søe Risskov Århus

Hvilken slags behandlingen får du gennem clairvoyancen?

Når jeg går ind i clairvoyancen, skaber jeg adgang til svar og healing, som hverken indeholder terapi eller coaching. Clairvoyancen indeholder beskeder samt healing med energiarbejde, som du kan åbne op for at modtage.

Hvordan gør jeg?

Jeg tilbyder at logge på dig. Herfra kommer jeg i kontakt med din personlighed, din sjæl og energi i forhold til din livssituation nu og tidligere. Jeg ser dit fremtidige udviklingspotentiale. Jeg kan mærke, og sætte healing på din frygt. Hvor kommer du fra, og hvor ville det være mest hensigtsmæssigt for dig, at bevæge dig hen imod. Jeg kan ikke spå om fremtiden. Du har dine frie valg, men jeg kan fortælle dig dine valgmuligheder, og hvad dine valg kan betyde for dig.

Jeg bruger mit klarsyn, min klarviden og klarføling. Uanset hvad jeg ser, så forholder jeg mig respektfuldt overfor dig og din sandhed. Hverken jeg eller andre kan sætte sig over din sandhed. Sandsynligvis vil du opleve værdifulde budskaber. Du kan ønske at få sat en healing igang, som du kan opleve, som en støtte i den kommende tid. – Et afsæt hen imod din ønskede fremtid.

Hvad får du med dig?

Jeg ser dit højeste bedste, og dine udfordringer ud fra et positivt perspektiv. Derfor vil du få berigende budskaber, en større bevidsthed og bedre forståelse af dig selv, som kan højne din livsglæde.

Lisa: "Jeg er dybt taknemlig for hvert ord"

Jeg takker og bukker for sessionen i går 🥰

Jeg vil til enhver tid varmt anbefale healing, clairvoyance og klarsyn hos Lene Søe.

Lene har med hendes livsgave videreformidlet, hvordan vejen ligger foran mig. Jeg er dybt taknemlig for hvert ord ❤️

Lisa Hyttel Mathiesen, Sæby  Januar 2022

Individuelle sessioner

Jeg tilbyder clairvoyance sessioner. Jeg vil også gerne vise dig vejen til hvad du kan gøre for at følge de beskeder, som taler til dig. Det kan være hensigtsmæssigt at få terapeutisk vejledning efterfølgende, når du ønsker det.

Du er velkommen til at booke en tid i mit bookingsystem.

Gunvor: "Tror det var første gang jeg er blevet set"

Jeg havde en aftale med Lene Søe i går. Tror det var første gang jeg er blevet set. Jeg har fået meget at tænke over og hjemmearbejde 😄 Der var en rigtig dejlig ro over det hele og jeg følte mig helt tryg. Helt klart en anbefaling herfra. Jeg trækker vejret bedre i dag 🙏🌸

Gunvor

December 2020

Hvorfor Lene Søe?

Ønsker du min hjælp til at se det hele mere klart, er du velkommen til at lade mig se hvad der ligge foran dig.

Læs mere om Lene