Parterapi

Læs mere om hvordan dit parforhold kan vedligeholdes og forbedres

Parterapi Århus

Lene Søe møder par i Århus, med kærlige løsninger

Når I lytter og forstår hinanden med gensidig respekt, for jeres værdier, meninger og forskelligheder, vil samarbejdet åbne sig for nye kreative muligheder, som er langt større end det du kan opnå alene. Her beskriver jeg eksempler på mine konsultationer indenfor parterapi.

Parterapi Århus – Behov for forandring

Selvfølgelig skal I fortsætte med det som fungerer for jer. Alt det bedste for jer, skal I netop dyrke og prioritere.

Det som ikke fungerer, skal derimod frem i lyset. I kan måske italesætte med ord, hvad I ikke længere vil bruge jeres tid på. Ryd op i den dårlige energi imellem jer. Herfra ved I hvad I skal nedbryde, for at lade det nye bestå. Jeg er her for at guide jer ind i jeres helt unikke måde, til at lade ændringerne ske. I vil helt sikkert opdage noget, som I ikke lige havde set komme. Det skaber glæde og til tider lykke, over at I lærer af jeres ændringer. Det negative i jeres liv, transformeres til en mere behagelig relation til hinanden. Det styrker jer som mennesker, med jeres lykke som et mere kærligt par.

Bryd de negative mønstre – En positiv livsstil

Der er balance i parforholdet, så længe der er ligevægt i at give og modtage, samlet set, i livets aspekter. Vi mærker det, og fyldes med lyst og glæde i et sundt parforhold.

Kniber det med lysten og glæden, så skal I opdage hvor ubalancen befinder sig imellem jer. Jeg kender mekanismerne, og spotter dem i jeres systemer. Det kan I få fat i, på jeres måde, med en ny erfaring for hvordan I kan behandle jer selv og hinanden. Hvem ville gå tilbage til ubalancen, når først vi har fat i det som virker for jer i balance.

test alt test alt

Udtalelser om parterapeut Lene Søe

Søren: “Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre”

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi hos Lene i Århus.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Søren

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem har brug for parterapi Århus?

Parterapi Århus er sundt for alle, som er åbne for at få mere godt ind i forholdet!

Uanset alder, livsstil, køn eller seksualitet, oplever de par, som kommer til mig, hvad det kan tilføre af åbenbaringer, liv, forløsning og mere glæde i parforholdet.

Det er let at udvikle, når det går godt. Det er en vidunderlig måde at forebygge potentielle problemstillinger. Mange par kommer først til mig, når parret ligger underdrejet, med en portion minus på den “følelsesmæssige konto”, og så er det sværere, at få vendt situationen, med overskud og forståelse for hinanden. I kan få det godt igen, og sandsynligvis bedre end tidligere, men det kan tage tid at få “kontoen” tilbage i balance igen.

Er I nysgerrige på hvilket potentiale, som ligger til jeres forhold, så kig forbi mig i parterapi Risskov, nord for Århus.

Hvordan foregår parterapi Århus?

I kan komme i min private klinik, en eller få gange. For par, der kommer langt fra Århus, vælger ind imellem at modtage online sessioner.

Oftest er et parterapi-forløb den bedste investering, for jeres integrering af nye måder, sammen. Vi taler, I bliver lyttet til, og I hører nye sider af hinanden. Jeg støtter jer i at få udtrykt det, som kan være svært. I får fyldt en værktøjskasse med forståelse, tegninger, ord og modeller til netop jeres behov. Alt sammen for at I kan komme bedre ud på den anden side af forløbet.

Hvad gør I, når irritationen opstår i parterapi Århus?

Kærlighed handler om at være i samklang følelsesmæssigt, her i smilets by, Århus. Opstår irritationen, så kan vi sammen finde vejen ud, i samklang med både ord og følelser. Når det sker, er irritationen lettet og forhåbentlig står de nye og glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med at få kommunikeret ud, på en ærlig, venlig og positiv måde.

I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt i sandhed og venlighed, så jeres indre vilje virker til et fælles ”højeste bedste”…

Hvad sker der i en parterapi Århus?

Der er ikke to forløb for par, som er ens her i parterapi Århus. Nogle begynder sammen, andre har både par- og enkelt sessioner.

Det er altid jer, som vælger hvad I ønsker af parterapien. I kan sige til og fra. Vi berører kun det, som I er enige om at få min støtte til, at se jeres nye muligheder.

Jeg kan både se og høre jeres udfordringer og potentiale. Derfor inviterer jeg jer til de mulige fremskridt, som ligger til jer. Valget er altid jeres.

Hvorfor en erfaren parterapeut, når vi ikke selv kan løse problemerne?

De fleste par kommer til mig, som har masser af erfaring med spørgsmål til en situation, de ikke selv har formået at løse. Parret ønsker at ændre på situationen i parforholdet. Alle spørgsmål, uden undtagelser, er velkomne hos mig.

Parterne i forholdet skal have øje på hvordan, I hver især kan tage ansvar for at gøre situationen på nye måder, så jeres gode hensigt virker i praksis. Når situationen er løst, er der mindst en af jer, som har taget ansvar for at gøre noget andet. Det giver en følelsesmæssig stabilitet i relationen, til glæde for parrets livskvalitet.

Hvorfor Lene Søe?

Ønsker I min hjælp til parterapi Århus, er I velkomne til at kontakte mig. – Så kan vi i fællesskab, finde netop det terapiforløb, som vil hjælpe jer bedst muligt videre

Om Lene Søe