Parterapi

Læs mere om hvordan dit parforhold kan vedligeholdes og forbedres

Parterapi Århus

Lene Søe møder par i Århus, med kærlige løsninger

Når I lytter og forstår hinanden med gensidig respekt, for jeres værdier, meninger og forskelligheder, vil samarbejdet åbne sig for nye kreative muligheder, som er langt større end det du kan opnå alene. Her beskriver jeg eksempler på mine konsultationer indenfor parterapi.

Parterapi Århus – Behov for forandring

Selvfølgelig skal I fortsætte med det som fungerer for jer. Alt det bedste for jer, skal I netop dyrke og prioritere.

Det som ikke fungerer, skal derimod frem i lyset. I kan måske italesætte med ord, hvad I ikke længere vil bruge jeres tid på. Ryd op i den dårlige energi imellem jer. Herfra ved I hvad I skal nedbryde, for at lade det nye bestå. Jeg er her for at guide jer ind i jeres helt unikke måde, til at lade ændringerne ske. I vil helt sikkert opdage noget, som I ikke lige havde set komme. Det skaber glæde og til tider lykke, over at I lærer af jeres ændringer. Det negative i jeres liv, transformeres til en mere behagelig relation til hinanden. Det styrker jer som mennesker, med jeres lykke som et mere kærligt par.

Bryd de negative mønstre – En positiv livsstil

Der er balance i parforholdet, så længe der er ligevægt i at give og modtage, samlet set, i livets aspekter. Vi mærker det, og fyldes med lyst og glæde i et sundt parforhold.

Kniber det med lysten og glæden, så skal I opdage hvor ubalancen befinder sig imellem jer. Jeg kender mekanismerne, og spotter dem i jeres systemer. Det kan I få fat i, på jeres måde, med en ny erfaring for hvordan I kan behandle jer selv og hinanden. Hvem ville gå tilbage til ubalancen, når først vi har fat i det som virker for jer i balance.

Typiske årsager til at par vælger at gøre brug af parterapi hos Lene Søe

Der er ikke 2 ens årsager til hvorfor par vælger at booke en parterapi, og alligevel er der nogle gentagelser i de temaer parret ønsker at berøre. Her nævner jeg nogle typiske eksempler:

Parret elsker hinanden og ønsker jævnligt at få et servicetjek, for at udnytte deres potentielle muligheder i parforholdet
Der opstår en usikkerhed mellem parret, som de ønsker at få belyst til en ny vished for hvad de kan gøre fremadrettet
Konflikten gentager sig og skænderierne tager til i styrke
Parret har mistet kontakten til hinanden
Parret er kommet på afveje. De har svært ved fællesskabet omkring skelneevne for hvad der er sandt og falsk mellem dem
Parret vil have styr på deres værdiafklaring i parforholdet
At turde udleve selvkærligheden i parforholdet
At sætte grænser fremfor at presse eller please hinanden
Fokus på at udleve lystfølelsen
En dybere læring omkring hvordan alle følelser kan bruges til et positivt udfald
Enhver konflikt inviterer til nye kommunikationsredskaber med bedre løsninger til følge
Parret er blevet for magelige, med ønsket om at finde motivationen for nye udviklingsmuligheder eller aktiviteter
Et trygt parforhold kommer af at arbejde med tilknytningsmønstre, som handler om at lære hvordan, uden kamp eller at trække sig
En dybere forståelse af "Kærlighedens 5 sprog", forløser mange misforståelser i parforholdet
Hvad skal der til for at parret bevarer intimitet og nærvær i forholdet
test alt test alt

Udtalelser om parterapeut Lene Søe

Søren: “Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre”

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi hos Lene i Århus.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Søren

Hvordan foregår parterapi Århus?

I kan komme i min private klinik, en eller få gange. For par, der kommer langt fra Århus, vælger ind imellem at modtage online sessioner.

Oftest er et parterapi forløb den bedste investering, for jeres integrering af nye måder, sammen. Vi træner kommunikation, taler, I bliver lyttet til, og I hører nye sider af hinanden. Jeg støtter jer i at få udtrykt det, som kan være svært. I får fyldt en værktøjskasse med forståelse, tegninger, ord og modeller til netop jeres behov. Alt sammen for at I kan komme bedre ud på den anden side af forløbet.

Hvad koster parterapi hos Lene Søe i Aarhus?

Prisen har ingen sammenligning, med udbyttet af parterapien for en fremtidig dybere kærlighedsrelation til dig selv og din partner.

Par sessioner

Jeres session hos mig varer 90 minutter. Det koster 1650 kr.

Individuelle sessioner

I kan også som par, have glæde af individuelle sessioner. Det afstemmer vi i fællesskab, hvordan det passer bedst for jer, hvis I har brug for at være hos mig hver for sig. Sessionen varer 60 minutter. Det koster 1100 kr.

Rabatordninger

Jeg har rabatsordninger ved køb af klippekort og/eller priser for studerende. Læs mere her

Afbestilling

Af hensyn til tabt arbejdsfortjeneste overholder jeg min afbestillingspolitik uden undtagelser.
Afbestilling senest 24 timer før aftalen, sker uden beregning, så har jeg mulighed for at nå at give tiden til anden side.
Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves den fulde betaling.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem har brug for parterapi Århus?

Parterapi Århus er sundt for alle, som er åbne for at få mere godt ind i forholdet!

Uanset alder, livsstil, køn eller seksualitet, oplever de par, som kommer til mig, hvad det kan tilføre af åbenbaringer, liv, forløsning og mere glæde i parforholdet.

Det er let at udvikle, når det går godt. Det er en vidunderlig måde at forebygge potentielle problemstillinger. Mange par kommer først til mig, når parret ligger underdrejet, med en portion minus på den “følelsesmæssige konto”, og så er det sværere, at få vendt situationen, med overskud og forståelse for hinanden. I kan få det godt igen, og sandsynligvis bedre end tidligere, men det kan tage tid at få “kontoen” tilbage i balance igen.

Er I nysgerrige på hvilket potentiale, som ligger til jeres forhold, så kig forbi mig i parterapi Risskov, nord for Århus.

Hvad gør I, når irritationen opstår i parterapi Århus?

Kærlighed handler om at være i samklang følelsesmæssigt, her i smilets by, Århus. Opstår irritationen, så kan vi sammen finde vejen ud, i samklang med både ord og følelser. Når det sker, er irritationen lettet og forhåbentlig står de nye og glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med at få kommunikeret ud, på en ærlig, venlig og positiv måde.

I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt i sandhed og venlighed, så jeres indre vilje virker til et fælles ”højeste bedste”…

Hvad sker der i en parterapi Århus?

Der er ikke to forløb for par, som er ens her i parterapi Århus. Nogle begynder sammen, andre har både par- og enkelt sessioner.

Det er altid jer, som vælger hvad I ønsker af parterapien. I kan sige til og fra. Vi berører kun det, som I er enige om at få min støtte til, at se jeres nye muligheder.

Jeg kan både se og høre jeres udfordringer og potentiale. Derfor inviterer jeg jer til de mulige fremskridt, som ligger til jer. Valget er altid jeres.

Hvorfor en erfaren parterapeut, når vi ikke selv kan løse problemerne?

De fleste par kommer til mig, som har masser af erfaring med spørgsmål til en situation, de ikke selv har formået at løse. Parret ønsker at ændre på situationen i parforholdet. Alle spørgsmål, uden undtagelser, er velkomne hos mig.

Parterne i forholdet skal have øje på hvordan, I hver især kan tage ansvar for at gøre situationen på nye måder, så jeres gode hensigt virker i praksis. Når situationen er løst, er der mindst en af jer, som har taget ansvar for at gøre noget andet. Det giver en følelsesmæssig stabilitet i relationen, til glæde for parrets livskvalitet.

Hvorfor Lene Søe?

Ønsker I min hjælp til parterapi Århus, er I velkomne til at kontakte mig. – Så kan vi i fællesskab, finde netop det terapiforløb, som vil hjælpe jer bedst muligt videre

Om Lene Søe