Sorg

Tabet af din kærlighedsrelation eller tabet af dig selv, inviterer til at få smerten bearbejdet i kærlighed

Det følelsesmæssige møde med et dødsfald eller et tab medfører sorg

Sorgen opstår når du oplever et tab i “kærlighedens navn”. Jeg opdeler sorgen i 2 forskellige retninger. Den sorte sorg og den hvide sorg. Uanset om du oplever den sorte sorg eller den hvide sorg, så er det givende at hente terapeutisk guidning til at bearbejde sorgen, når den melder sig, her fra Risskov, Århus.

Sorg Psykoterapi Lene Søe Risskov Aarhus

I mødet med sorgen

Enten har du selv oplevet sorgen tidligere, eller du kender nogen som har oplevet den. Andre gange kan du først sætte ord på, gennem den terapeutiske behandling i Århus. Det er vigtigt at bearbejde sorgen, så du kan møde dig selv og komme styrket ud, på den anden side af sorgprocessen. Herfra kan du fortsætte dit liv på en ny måde, hvor du samler det bedste til dit liv fremadrettet.

Den sorte sorg

Tabet af et menneske du har holdt af, som ikke længere er i dit liv, igangsætter det jeg kalder den sorte sorg.

Den hvide sorg

Når du opdager, at du har brugt dit liv på at udleve det som andre fik dig til, fremfor det liv du selv ønskede dig, så igangsættes den hvide sorg. Denne eksistentielle udfordring handler om at miste dig selv.

“Hvis du undertrykker sorg for meget, kan det meget vel fordobles”

 Moliere

Sorgprocessen

Sorgprocessen har 5 faser. Det er vigtigt at du giver dig selv tid og rum til at favne og gennemleve krisen hvor den opstår. Det er helt naturligt at du vil møde følelsesmæssige tilstande som:

Benægtelse
Vrede
Forhandling 
Depression
Accept

Sorgbearbejdelsen forløser tristhed, kamp, vrede og bitterhed

Processen er ikke lineær og jeg møder og guider dig, indtil du er kommet godt på den anden side af sorgen. Du lærer at forholde dig til den del af dit liv. Du ved at du er på den anden side af krisen og sorgen, når du oplever hvordan det lysner helt eller delvist.
Alt det bedste er til dig i livet.

Hvorfor Lene Søe?

Jeg kan guide dig igennem bearbejdelsen af din sorg når du er klar til det.

Book din tid