Problematisk familieforhold

Konflikten i familien er symbolet på at I er klar til en opgradering af jeres familieliv. Lær hvordan I kan gøre det.

Fra familiekonflikt til ren og magisk kærlighed

Børn gør oprør og det skal de gøre, for at blive gode, sunde og velfungerende voksne. 

Det bedste er, at undersøge det som ikke fungerer, når det sker… med den alder barnet har. 

Hvis ikke forældrene får kigget på de små udfordringer og konflikter, som opstår gennem børnenes første leveår, så kan vi regne med at udfordringen melder sig i en eller anden form, på et andet tidspunkt i barnets teenageår, eller senere i livet. 

Lad det uoverskuelige blive overskueligt

Det kan virke både håbløst og til tider ulideligt som voksne forældre, at skulle håndtere de situationer hvor opgøret står på. Der er både noget barnet skal holde fast i, for sin egen identitet og der er også en mulig læring for forælderen – Det bliver meget lettere for alle parter, når I får hjælp til at finde ind til hvad det i virkeligheden handler om.

En proces og uerstattelig oplevelse, er det, når i får gjort noget ved det. – En hårdknude bliver forløst i Risskov tæt på Århus til fordel for en fremadrettet bedre relation forældre og børn imellem.

bedre relation forældre og børn imellem.

Far og søn forhold 

Hvad end konflikten involverer forhold mellem mor, far, datter, søn eller bonus familiemedlemmer, så giver konflikten ledetråden til det potentiale, som ligger klar til jeres fælles opdagelse. Når I opdager dette potentiale, vil I begynde at øve jer, eller i samme øjeblik er I måske klar til at ændre på måden i tidligere har tænkt og gjort tingene på. 

“Du er modigere, end du tror, stærkere end du ser ud til og klogere, end du ved.”

Peter Plys
Sammenhold i familien. Familieterapeut Lene Søe Risskov Århus

Få redskaber til udfordringen 

Der findes lette redskaber, som alle familier i Århus,  kan bruge og snakke ud fra. 
Det letter på konflikten, når familien har et reelt og fælles redskab at forholde sig til. Derved får I samme sprog at forholde jer til. 

Masser af glæde og frihed i familien

Når disse indsigter og opdagelser sker, så er der ingen begrænsninger for hvor stor glæde, dyb kærlighed og frihed det kommer til at give, jer imellem, både for børn -teenagere og de voksne i familien.
Det er langt større, mere kærligt og bedre end I kan forestille jer. Om udfordringen er størst mellem mor og datter, far og søn eller bonus mor og bonus søn er underordnet. Uanset kombinationen, så handler denne terapiform om, at skabe ro og orden i de respektive familieforhold og i særklasse i relationen mellem voksne og børn. 

“Frustrationer i livet vil komme. Spørgsmålet er ikke: hvordan kan jeg slippe, men hvordan kan jeg bruge dette som noget positivt?”

Desmond Tutu

Hvorfor Lene Søe?

Har I lyst til at få løst jeres familieknuder, små som store, så bestil en tid og jeg står klar til at tage imod jer.

Book en tid