Psykoterapeut

Fordi du kan mere end du tror

Få glæde af psykoterapi

Lene Søe, skaber rum og forståelse for dig, i Risskov, lige udenfor Århus.

Dine ønskede forandringer begynder med tillidsfulde samtaler hos mig. Her støtter jeg dig i dine nye opdagelser, som du kan begynde at bruge fremadrettet i dit liv.
Jeg guider dig gennem krop, sind og udvikler dine evner for nye handlinger, alt efter hvor du er i din proces.

Identitet – Hvordan få du en større bevidsthed i Århus?

Du har kontakt til din identitet, når du ved hvad der er bedst for dig. – Når det er ligetil for dig at kommunikere. Det sociale samvær er let for dig. Dine beslutninger føles rigtige, og du oplever, at du frit og ansvarsfuldt, kan vælge til og fra.

Din identitet flytter sig, i takt med at nye oplevelser giver dig andre vinkler på din opfattelse og meninger. Når du kigger tilbage, er det sandsynligt, at du kan se hvordan du har flyttet dig gennem tiden. Din måde at gøre tingene på, dine valg og reaktioner har ændret sig. Den måde din identitet vil rykke sig på, er i takt med din livsproces.

Måske opleves det som en  identitetsdannelsesrejse: “Fra ubevidst til bevidst” “Fra overlevelsesstrategi til frit at kunne leve livet.”

Når I lytter og forstår hinanden med gensidig respekt, for jeres værdier, meninger og forskelligheder, vil samarbejdet åbne sig for nye kreative muligheder, som er langt større end det du kan opnå alene

Hvem er du? – Selverkendelse

Hvem er jeg, er et ofte stillede spørgsmål her i Risskov, Århus. Det vi arbejder med, er identitetsbegreber som guider dig ind til dine svar. Din identitet består af din definition på en kæde af dine egenskaber og evnen til at handle på det du oplever i dig selv, eller udenfor dig selv. Når du interesserer dig for hvem du er, vil du reflektere over dine nutidige oplevelser, med interesse for hvordan du forholder dig til din fortid og fremtid. Når du ved hvem du er, udlever du din unikke personlighed, som både er ensartet og forskellig fra dine medmennesker. Der er ikke længere noget du ikke vil stå ved i dig selv. Nøgleordene til din overensstemmelse kan du læse i nogle af mine blogs:

Typiske årsager til at mennesker vælger at møde psykoterapeut Lene Søe

Mennesket som fornemmer at der må være mere godt i livet, eller til dig som erkender at opleve noget som nager dig i hverdagen. Det kan være store livskriser lige såvel som de små ting i hverdagen, du gerne vil igennem på bedste vis.
Her nævner jeg nogle typiske eksempler:

Du har læst lidt rundt på min hjemmeside, og kan genkende dig selv i en eller flere af mine beskrivelser fra livet. Det vil du selv lære at bruge i dit liv.
Du har svært ved at bestille den første tid. Det er både nyt for dig og grænseoverskridende, men du er lettet, når du har været her, fordi det er rart, når noget er blevet forløst inde i dig.
Du har brug for at blive mødt af et menneske, som har livserfaringen og et fagligt fundament for at hjælpe dig med at få svar på dine uafklarede spørgsmål, i den situation du står i.
Du har en udfordring i relation til en, nogen eller noget, og herfra guider jeg dig ind i at opdage nye potentialer i dit liv, som du kan bruge fremadrettet.
Du vil gerne udvikle dig på en måde, så der kommer flere positive forandringer ind i dit liv.
Du opdager, at vi kun taler om det, du ønsker, hvad end vi går helt ned i dybden og langt tilbage, eller vi taler og udvikler på det som sker for dig lige nu.
Vores samarbejde og min spejling af dig, hvor jeg lytter ind i det du siger, og måske bagom, vil gøre at du kan bruge det vi taler om på dagen, og efter vores møde.
øje

“Meningen med livet er, at udvikle sig til den gennemførte person, du var beregnet til at være”

Oprah Winfrey

Udtalelser om psykoterapeut Lene Søe

Christina: “Jeg er så stolt og taknemmelig”

Jeg er evig taknemmelig over de sidste par år hvor Lene har været min mentor og terapeut. Hun har tvunget mig til at være midt i det som gjorde allermest ondt, og til tider har jeg ønsket hende langt væk. Det har ikke altid været nemt og det har krævet blod sved og tårer, men jeg er så stolt og taknemmelig over at være der hvor jeg er i dag. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at sende dem til service hos Lene Søe

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvorfor skal du modtage psykoterapi i Århus?

Årsagen til at det er givende for dig at modtage psykoterapi, er at du oplever en situation, som på den ene eller anden måde blokerer for din livsglæde. Kan du selv løse denne blokering, vil du selvfølgelig gøre det. Hvis du derimod gentager oplevelsen af noget som ikke er rart for dig, så er det skelsættende for en ændring, at du rækker ud efter en støtte, som kan se, sammen med dig, hvad du kan gøre. Din situation ændrer sig, så du kan lære af situationen og blive glad igen.

Uanset om du er frustreret, forvirret, følelsesmæssigt ramt, stresset, deprimeret, afhængig, har angst eller hvilken som helst anden udfordring, så fortjener du, at få det godt igen. Det kan jeg hjælpe dig med.

Hvordan foregår en psykoterapi session?

Vores møde tager 60 eller 90 minutter. Det kan være rart, at bruge den tid, du har brug for, for at nå det du gerne vil på dagen.

Hvis du er kommet i en uoverskuelig situation, kan det være brugbart for din proces at komme her en gang om ugen, indtil du har genfundet en mere følelsesmæssig stabilitet. Derefter er det almindeligt at fortsætte forløbet med 10-14 dages mellemrum.

Du får noget med dig fra gang til gang, som du kan øve dig på, mellem vores møder. Efter et forløb, er det almindeligt, og en god ide´, at vedligeholde din ”nye livsstil”, med besøg mere sjældent fremadrettet, måske 1 eller 2 gange om året.

Vi ses i et trygt miljø, i min klinik. Naturen er også et godt valg, hvis du har det bedre med oplevelsen af bevægelse, vand og skov. Kommer du langt fra Århus, kan du også vælg at modtage online sessioner. Oftest er et psykoterapi-forløb den bedste investering, for din integrering af nye måder at opleve dig selv og ”verden”.

Du får en værktøjskasse med egenomsorg, forståelse, tegninger, ord og modeller som passer til dig. Alt sammen for at du kan have det godt.

Hvor ofte skal vi mødes, og hvor længe?

Nogle kommer først, når krisen raser. Så kan det opleves som længe, at vente med bare en uges interval. Du kan selv vælge mellem møder på 60 eller 90 minutter.

Hvis du kommer med en udfordring, som ikke er presserende for en ændring nu og her, så kan det være hensigtsmæssigt at afholde vores møder med et interval på 10- 14 dage. Du får tid til at øve dig, fra gang til gang.

Når du er begyndt at få godt fat i din situation, begyndt at mærke din livsglæde igen, kan du komme her med længere mellemrum.

Det er tydeligt for mig at opleve gennem årene, hvor markant en ændring, der sker med klientens liv og glæde. Det sker, når vi fortsætter indtil klienten, har fat i at tage ansvar for det som tidligere var en udfordring. Det er derfor jeg fortsætter mit arbejde. Denne oplevelse giver så meget mening, både for klienten og for mig.Kærlighed handler om at være i samklang følelsesmæssigt her i smilets by, Århus. Opstår irritationen, så kan vi sammen finde vejen ud, i samklang med både ord og følelser. Når det sker, er irritationen lettet og forhåbentlig står nye og glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med at få kommunikeret ud, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt i sandhed og venlighed, så jeres indre vilje virker til et fælles ”højeste bedste”…

Hvilke behandlinger får du hos mig, med psykoterapi i Århus?

Gennem årene har jeg specialiseret mig I mange forskellige verdenskendte og veldokumenterede former for psykoterapi. Jeg beskriver min personlige måde at gribe min hjælp an på, i mødet med dig, her på min hjemmeside. Jeg har lagt et overblik ind, med overskrifterne på mine metodevalg

Hvorfor Lene Søe?

Når du ønsker min støtte gennem psykoterapi i Århus, er du velkommen til at række ud, så jeg kan tage imod dig. Jeg vil i samarbejde med dig, skræddersy det forløb som støtter dig allerbedst i processen

Book din tid