Praktiske forhold

Tillid, diskretion og trygge rammer

Beliggenhed

Klinikken ligger på Strandvejen i Risskov, med kort afstand til offentlige aktiviteter: Bus 100 m
Tog 700 m,
Bellevue Strand 600 m
Riis Skov 2000 m
Gratis parkering i indkørslen foran klinikken eller ude på Østre Strandalle´.

Butikker som restauranter, cafeer, bagere, supermarkeder og alsidig shopping på strandvejen er en mulighed indenfor afstanden 20 – 800 m.

Jeg er medlem og opfylder alle krav hos:

Udvikling i et rart miljø

Forudsætningen for din personlige udvikling, er at du føler dig tryg, når du er her. Derfor vil jeg møde dig med fokus på hvordan det er rarest for dig, at blive mødt. Det sker uanset om du er i parterapi, psykoterapi, individuel terapi, sexolog samtaler, hypnose, mentorforløb, coaching, lederskab m.m.

Anonymitet

Min etik er høj. Du har min fulde tillid og troværdighed. Jeg respekterer dine grænser og de valg du træffer. Tavshedspligten ophæves alene til fordel for min underretningspligt til de sociale myndigheder, hvis jeg får kendskab til et barn som udsættes for vanrøgt, nedværdigende behandling eller andet som bringer barnets sundhed i fare. – Det vil dog ikke ske uden klientens forudgående viden.
Terapisessioner med børn under 15 år forudsætter forældresamtykke.

Data og personlige oplysninger

Alle dine klient- og journaloplysninger er krypterede og godkendt af datatilsynet til at håndtere personfølsomme oplysninger.

Lene Søe online og klinik Risskov Århus

Tavshedspligt er en selvfølge

Jeg bidrager med min personlighed i det professionelle møde med dig. Jeg skelner mellem mødet med dig og mine private anliggender, som til enhver tid er adskilt fra behandlingen. Oplever du at jeg inddrager mine private anliggender i mødet med dig, kan du altid spørge hvorfor. Svaret vil handle om min vurdering af et hensigtsmæssigt eksempel til gavn for din egen udvikling.

Anden behandling og medicin

Jeg kan ikke erstatte den lægefaglige behandling. Såfremt jeg vurderer, at du har en alvorlig psykisk lidelse, henviser jeg til din egen læge, psykolog eller psykiater.
Er du i medicinsk eller anden terapeutisk behandling i forbindelse med en psykisk lidelse, vil jeg gerne tage imod dig, for støtte gennem min psykoterapeutiske behandling. Jeg vil til enhver tid udtrykke om jeg mener min behandling kan støtte dig. Hvis ikke jeg kan, vil jeg henvise dig videre hvor der er et muligt bedre tilbud.
Din behandler kan kontakte mig, med din tilladelse, for en afklaring af dit forløb.

Alkohol og stoffer

Behandling under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer er ikke muligt. Det kan i bedste fald resultere i en omsorgsfuld samtale og min forståelse for din situation, hvorefter en ny tid kan aftales.

Min klinik

Parterapi og psykoterapi, med mange specialer for “det hele menneske”, sker i min klinik i Risskov. Matriklen ligger på en hjørnegrund på Nordre Strandvej. Indgangen til klinikken ligger på Østre Strandalle´
Ind imellem, kan det være givende, at vi går udenfor, med naturterapi i området – ved vandet eller i skoven, lige udenfor Århus by.

Hvorfor Lene Søe

Jeg har en alsidig vifte af muligheder for at hjælpe dig.