Intime udfordringer

Bliv fortrolig med din sårbarhed og vær modig nok til at tillade andre at forstå dig dybere

Dybdegående kommunikation – vejen til sublim intimitet

Jeg støtter og guider kvinder og mænd igennem deres intime udfordringer. Singler og par får mit perspektiv på, hvorfor kvalitetsintimitet er så vigtig i kommunikationen.

Du vil opleve min tilgang som venlig, ærlig og praktisk, og jeg giver dig livslange redskaber til at skabe velvære og vitalitet i dine intime forhold.

Forbindelsen til din indre styrke

Det kan være en udfordring at være tro mod dig selv. Når du står over for udvikling, opdager du sandsynligvis din indre styrke. Efterfølgende følger måske en følelse af lettelse. Det sker når du har konfronteret din frygt, udtrykt dine behov og overvundet en barriere. Du er trådt udenfor rammerne af frygt for andres meninger.

Undskyldninger forsinker din ønskeliste

Måske finder du undskyldninger for, hvorfor du ikke lige får taget udfordringen op. Inderst inde finder du det interessant at få gode tips og oplevelser om noget så naturligt som intimitet. Jeg forstår dig godt. Jeg hører ofte, hvordan nogle håber, at deres partner eller relation kan regne ud, hvad du ønsker  der skal ske. Det virker ikke. Det har du sikkert erfaret.

Måske skal du lære at udtrykke dine behov og måske også navigere i, hvordan du ærligt kan håndtere mødet med andres behov. Giv dig selv lov og modtag støtter til at begynde at øve dig.

“Man siger, at kærligheden ingen grænser kender, men grænserne er netop det interessante”

 Jean-Luc Godard

Udforsk intimitetens gaver. Skab en win-win-situation

Overvej at udforske tanken om, at jo mindre du føler dig forpligtet til at øve dig, desto mere givende kan din intime udvikling blive, når du finder ud af, hvad du virkelig ønsker. Din intimitet og lyst følger dig gennem livet og er en vigtig del af din generelle sundhed. Intimitet påvirker dit helbred positivt og skaber en dynamisk energi, der varierer over tid. Denne energi kan forbedre forholdet til din partner og skabe en positiv atmosfære omkring dig. Med fokus på intimitet er der mulighed for at skabe en win-win-situation for begge parter.

Hvad skal lukkes i for at åbne op for dig?

Intimitet er en universel del af os alle. At være åben over for den kan vise sig at forbedre vores livskvalitet. Ligesom vi på samme måde tilgodeser andre basale behov i vores liv. Tag for eksempel mad: Vi kan spise for at overleve. Vi kan også vælge at tilberede sund og lækker mad, der er fyldt med nærende vitaminer, sanseoplevelser, forskellige former, farver, dufte og fantasifulde variationer. Er du opmærksom på at nyde din intimitet på samme måde?

Min tilgang er positiv og respektfuld. Det kan gøre en stor forskel, både for dem der føler behov for forandringer, og for dem der allerede er tilfredse med deres intimitet. Jeg anerkender og bygger videre på det, du allerede godt kan lide at opleve.

Har du tankerne på andre før dig selv?

Et tegn på, at det måske er tid til at undersøge din intime trivsel, er, når du begynder at sammenligne dig selv med andre. Du tænker over, hvordan deres intime liv fungerer. Måske forestiller du dig, at andre trives bedre end du gør. Når du lytter til, hvad andre siger om deres intime forhold, tolker du det måske på en måde, der forvrænger din virkelighed. Det får dig til at føle dig mindre tilfreds med dit eget liv.

Hvis dette lyder bekendt, kan det være en god idé at tage et kig på din egen intimitet og undersøge, hvad du kan gøre for at forbedre den fremadrettet. Jeg er her for at hjælpe dig med at udforske dine følelser og behov, så du kan opnå større tilfredshed og harmoni i dit intime liv.

“Alt, der irriterer os om andre, kan føre os til en forståelse af os selv”

Carl Gustav Jung
Giv dig selv, så har du også mere at give andre. Sexolog Lene Søe

Mod og handlekraft i Risskov – Århus

Når klienter kommer til mig med intime spørgsmål og udfordringer, oplever de ofte en følelse af at være fanget i en særlig udfordring. Denne opfattelse begynder at ændre sig, når vi mødes i Risskov – Århus, hvor du vil få indsigt i nye måder at udtrykke dig på. Dette vil give dig mod og handlekraft til at træffe nye valg.

Uanset hvor du er på din intime rejse, vil jeg give dig muligheden for at få en smagsprøve på, hvordan du kan styrke din intimitet og lyst samt bevidst bruge den feminine og maskuline tiltrækningskraft. Du vil blive inspireret til den rejse, du enten begynder eller fortsætter på. Din intime rejse er for nu og i fremtiden.

“Det mest frygtindgydende er at acceptere sig selv fuldstændigt”

Carl Gustav Jung

Hvorfor trygge rammer hos Lene Søe?

Velkommen til en tryg og indbydende klinikoplevelse

I min klinik har jeg skabt en atmosfære af trygge rammer, hvor du kan føle dig godt tilpas og afslappet. Her kan du være dig selv, præcis som du er. Jeg lægger vægt på at skabe et miljø, hvor du føler dig velkommen og accepteret.

Hvis du ønsker at tage det første skridt mod arbejdet for dine intime spørgsmål og udfordringer, er du meget velkommen til at bestille tid til en samtale. Jeg er her for at lytte, støtte og vejlede dig på din rejse mod større intimitet og tilfredshed i dit liv.

Læs mere om Lene