Intime udfordringer

Lær din sårbarhed at kende, så du tør lade andre “se” dig

God intimitet er kommunikation på højeste niveau

Jeg udfordrer og udvikler på kvindens om mandens intime udfordringer. Singler og par får mit bud på hvorfor god intimitet er kommunikation på højeste plan.

Du vil opleve min tilgang som meget jordnær, ærlig og sober, med livsvarige og brugbare redskaber til oplevelser med velvære og vitalitet.

Kontakten til dit mod

Det kan være grænseoverskridende, at stå ved dig selv. Hver gang udviklingen viser sig, kan du sikkert mærke dit mod. Efterfølgende kommer måske lettelsen, når du har udfordret dit mod, når du har sat dig udover din frygt for at udtrykke din lyst. Du er kommer steppet udover frygten for hvad andre mener.

Undskyldninger forsinker din ønskeliste

Finder du derimod en undskyldning for hvorfor du ikke lige får taget udfordringen op. På trods af at du inderst inde finder det interessant at få gode tips og oplevelser, om noget så naturligt som intimitet, så forstår jeg dig godt. Sådan er der mange der har det. Jeg hører hvordan nogle ville ønske sig at partneren eller relationen kunne gætte sig til hvad der skal ske, men sådan har du nok opdaget, at det virker ikke helt i virkeligheden.

Du skal måske have lært at udtrykke dine behov og måske også navigere i hvordan du ærligt kan håndtere mødet med andres behov. Giv dig selv lov til at begynde at øve dig, hvis du har lyst?

“Man siger, at kærligheden ingen grænser kender, men grænserne er netop det interessante”

 Jean-Luc Godard

Din naturlige sundhed

Jeg vil skubbe til dig og sige, at jo mindre du har lyst til at øve, jo større sandsynlighed er der for at du vil opleve åbningen for din intimitet som værende begivenhedsrig, når først du kommer på sporet af hvad du egentlig har lyst til.

Din intimitet og lyst følger dig hele livet. Den er forenet med din naturlige sundhed, som en del af forbindelsen med livets aktiviteter. Intimitet har derfor betydning for dit helbred, som en dynamisk energi, der går op og ned. Den vil få en afsmittende effekt på din partner, såvel som på dine omgivelser. Der er kun vindere og ingen tabere.

Hvad skal lukkes i for at åbne op for dig

Vi indeholder alle intimitet. Åbenheden viser sig at udvide vores livskvalitet helt på samme måde som andre livsvigtige basale behov. Eksempelvis kan vi indtage mad som en ubevidst overlevelsesmanøvre. Vi kan også vælge at tilberede sund og lækker mad, med masser af nærende vitaminholdige sanseoplevelser, former, farver, dufte og fantasifulde variationer. Er du opmærksom på at nyde din intimitet på samme vis?

Min tilgang er positiv og respektfuld. Det kan gøre en stor forskel, for dig som føler behovet for forandringer, såvel som for dig der allerede er godt tilfreds med din intimitet, netop fordi du genkender og bygger videre på det du allerede godt kan lide at opleve.

Har du tankerne på andre før dig selv?

Et tegn på at du måske skal undersøge din intime trivsel, er opdagelsen af dine tanker om hvordan andres intime liv fungerer. Forestiller du dig hvordan andre trives bedre end du selv gør. Hører du hvad de siger, med din tolkning og måske forvrænger med dine forestillinger, som får dig til at føle dig mindre godt stillet, så er det måske på tide at du tager et tjek hos mig, omkring din egen intimitet, til fordel for at opdage hvad du kan gøre ved det fremadrettet.

“Alt, der irriterer os om andre, kan føre os til en forståelse af os selv”

Carl Gustav Jung
Giv dig selv, så har du også mere at give andre. Sexolog Lene Søe

Mod og handlekraft i Risskov – Århus

Når klienter kommer hos mig med intime spørgsmål og udfordringer er de ofte tynget af en følelse at være fastlåst i en særlig udfordring. Den opfattelse forandres gennem vores møde i Risskov – Århus, hvor du får indsigt i nye måder at udtrykke dig på. Det vil give dig mod og handlekraft til at tage dine valg.

Uanset hvor du befinder dig på din intime livsvej, så vil jeg give dig muligheden for at du får en appetitvækker til hvordan du bygger videre på din intimitet, din lyst og hvordan du bevidst bruger den feminine og maskuline tiltrækningskraft. Du får inspiration til den vandring du påbegynder eller fortsætter, på vej mod den intimitet du ønsker lige nu og frem i tiden.

“Det mest frygtindgydende er at acceptere sig selv fuldstændigt”

Carl Gustav Jung

Hvorfor Lene Søe?

Jeg har skabt de trygge rammer i min klinik, så det er rart at være her, i et miljø hvor du kan slappe af i at være dig selv, ligesom du er. 
 
Du er meget velkommen til at bestille tid til en samtale 
Læs mere om Lene