Metakognitiv terapi i Århus

Du får mere af det du tænker på. Lær hvordan dine tanker kan fylde positivt

”Du kan ikke modtage, hvad du ikke giver. Udstrømning bestemmer tilstrømningen. ”

 Eckhart Tolle

Metakognitiv terapi er en effektiv behandlingsmetode mod stress, angst og depression

Metakognitiv terapi kan blive en del af din behandlingsmetode mod indre uro, som viser sig i form af stress, angst eller depression. Overordnet handler udfordringen om, at du er bange for hvad der sker, hvis du mister kontrollen.  Oftest hører jeg sætningen som fodrer kontrollen: “Hvad nu hvis….”, “Jeg er bange for……”, “Jeg kan ikke lide hvis de bliver sure eller kede af det” eller du lader din indre kritiker overtage dine tanker, ved at nedgøre dig selv og din egen værdighed. Det gør livet kompliceret, når tankerne er urealistiske, men opleves som realistiske. Der opstår et mis match mellem det du ønsker og det der sker for dig. Derfor bliver dine overbevisninger usammenhængende med den du er, og det du tror på.

Opdag dine sande overbevisninger

Fastholdelsen af de usammenhængende overbevisninger afholder dig fra, at få kontakt til dit naturlige “sande jeg.”

Jeg guider dig ind til at undersøge fastholdelsens oprigtige budskaber, som de ser ud for dig. Du bliver guidet ind i hvad der er rigtigt og bedst for dig. Du vil opdage dine sande overbevisninger, som du lærer om, hvordan du kan udleve dem i dit liv. Derfra kan dine tanker, følelser og handlinger komme i harmoni med dine overbevisninger. Det hjælper jeg dig til at sammenflette på din helt egen måde til én enhed. Du bliver trænet i at mærke din sandhed, indtil du mærker at det er rart for dig at være den du er.

”Der er en vidunderlig mytisk naturlov, som de tre ting, vi længes mest efter i livet; lykke, frihed og ro i sindet … opnås altid ved at give dem til en anden. ”

Peyton Conway marts

Metakognitiv terapi, som et led i behandlingen

Metakognitiv terapi kan sjældent stå alene i forbindelse med din behandling. Jeg bruger derfor metoder som hypnose, kropsterapi og kognitiv adfærdsterapi og meget mere, til erkendelsesprocessen af, hvor det er svært for dig at slippe din mistrivsel. Derfra guider jeg dig med de metoder, som jeg fornemmer bedst egnet, indtil du formår at tage de valg, der skal træffes for at du kan ændre din uro til ro med et godt, frit og positivt liv.

”Mange af livets fiaskoer er mennesker, der ikke var klar over, hvor tæt de var på succes, da de gav op.”

Thomas A. Edison

Hvorfor Lene Søe?

Jeg støtter dig i at bruge din tid på at ophæve begrænsende overbevisninger OG guider dig ind i at at udleve dine egne, som indeholder  med mere positive tanker.

Læs mere om Lene