Terapeut

Vælg din terapeut når du har den rette mavefornemmelse. Rådgivningen kan få stor betydning for dig

Dit valg

Du vælger selv hvad terapien skal ændre for dig. Jeg står klar til at føre dig i din retning, hvad end det handler om:

Fysiske sundhed
Psykiske sundhed
Materielle goder
Sociale tryghed

Faglige og personlige kvalifikationer

Terapeut er ikke en beskyttet titel. Jeg er uddannet og certificeret som psykoterapeut, parterapeut, hypnotisør, sexolog, coaching, clairvoyant og meget mere. Uddannelserne understøtter min livserfaring, som min største styrke i terapierne. Her er du “i de bedste hænder”. Jeg blander efter dit behov med samtaleterapi, psykoterapi – dine tanker, følelser/krop og handlinger. Du kan kigge mere på min hjemmeside om eksempler på hvad jeg kan hjælpe dig med og støtte dig i. Her kan du læse dele af mine specialer, hvor ikke bare terapien i Århus, men den dybereliggende psykoterapi understøtter adskillige af mine faglige kompetencer, som jeg kan tilbyde dig.

Forudsætningen for udførelsen af mine professionelle kvalifikationer, er min personlige psykiske og fysiske harmoni.

Terapi hjælper til din udvikling, med afsæt i dine udfordringer

Når du er klar til at få bevidsthed på hvordan du kan bevæge dig væk fra lidelse eller kriser… med redskaber til hvordan du kan gøre det lettere at komme hen imod dit ønske, så afhjælper terapien dig.

Det kan være rart, at blive mødt, og godt at blive forstået med et modspil fra mig, som danner nye muligheder for dig. Det kan blive din øjenåbner til bevidstheden på dine overbevisninger og reaktionsmønstre, som ikke længere tjener dig. Din trivsel får en forandring med en mere hensigtsmæssig livssituation, som du herfra kan begynde at udleve, måske gennem psykoterapi.

Naturterapi Lene Søe Risskov Århus

Forventningsafstemning

Vi afstemmer dine forventninger, her i terapien i Århus. Det sker ved at du fortæller om din situation. Jeg lytter, både til det sagte og usagte ord. Vi samtaler om hvad det er du ønsker for din situation. Herfra guider jeg dig i den mest hensigtsmæssige retning, for det du gerne vil opnå. Herfra lærer du hvordan du bedst kan gøre, med en åbning for nye muligheder.

“Kærlighed er det eneste der vokser, jo mere man ødsler med det.”

- Ricarda Huch

Parterapi er mit hjertebarn

Mit ”hjertebarn” er Parterapi. Herfra forgrener jeg mine interessefelter i individuelle terapier i Risskov – Århus. Uanset hvor dybt du når ind i dig selv, så vil dine relationer og omgivelser kunne vise dig, dit næste skridt.

Medicin

Terapi er medvirkende til at undgå eller nedtone medicinsk behandling mod en fysisk og psykisk lidelse. Er du i medicinsk behandling, så er det muligt at du kan slippe af med din medicin, i takt med at du får helet på årsagen til at du er blevet ramt af sygdom.

Medicinsk rådgivning vil altid ske i samråd med din egen læge eller psykiater

“Livskvalitet er at vælge og at tage konsekvenserne af sine valg. Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os.” –

Fernando Savater

Hvorfor Lene Søe?

Jeg guider dig i dit tempo. Du behøver ikke se hele trappen den første dag, bare du mærker troen på de første trin, så er du på rette kurs.

Book din tid