Familieterapi

Misforståelser og uoverensstemmelser skaber uro i familien. Nogle bliver klemt. I kan lære at ophæve de gamle mønstre, så der bliver plads og rum til jer alle

Til hele familien

Er I havnet i udfordringer i familien, som I kunne ønske at få lidt støtte til at komme bedre igennem. Måske har udfordringen stået på i længere tid, og det kan føles uoverskueligt at finde de gode løsninger frem, så kan det være givende for hele familien, at blive guidet igennem de udfordringer I står med. Det kan give jer familiedynamikken tilbage, i det omfang I selv ønsker at forandringerne skal ske mellem jer.

Måske begynder det med en individuel terapi, hvor du bliver opfordret til at tage din partner og/eller børn med. Gennem livet kan der opstå udfordringer i familien. Parterapi, familierådgivning eller dynamisk familieterapi kan skabe mærkbare forandringer for det enkelte familiemedlem.

Ingen går fri, når en i familien er ramt

Ingen går fri for påvirkninger, når der er dele af helheden som skrænter i familien. Det kan være I er ramt af frustration, magtersløshed, skilsmisse, delebørn som er indesluttet eller som kunne fungere bedre, familieregler eller mønstre som har behov for forandring.

Behov for forandring. Familierådgivning Lene Søe Århus

Få hjælp til at komme godt igennem jeres situation

For at bryde de mønstre som I sidder fast i, kan I have brug for sparring udefra. Støtte og rådgivning bliver en øjenåbner for nye og mere hensigtsmæssige måder at håndtere situationerne på.

Du vil opleve at processen og erfaringen du får, kan bruges resten af livet, ikke kun i familielivet, men overalt hvor du bevæger dig.

Med familieterapi i Risskov, tæt på Århus, kan der både være brug for personlig psykoterapi, parterapi  eller samtaler med hele familien. I finder nye løsninger på hvordan I kan være sammen. I vil også opdage nye måder at kommunikere på. Det vil føre til at I forstår mere om jer selv i familiekonstellationen og dermed også hinanden. Det kan give jer en bedre hverdag og mere frihed for den enkelte i familien.

Familiesammenhold. Familieterapi Lene Søe Risskov Århus

Udtalelser om familierådgiver Lene Søe

Birthe: “Lene har en helt særlig evne…”

Lene har en helt særlig evne til at finde frem til det store “hvorfor” og “hvad gør vi så” når vi mennesker bøvler med vores relationer og følelser. Hun vikler tankerne ud så de pludselig giver mening, og har det skønneste tillidsfulde væsen, som gør at man føler sig både tryg og set. Mine varmeste anbefalinger til Lene 🙂

Birthe

Gør en forskel med familie- parterapiterapi i Århus

Når du oplever udfordringerne, kan du vælge at gøre noget ved det du oplever. For at skabe den forandring, hvor du begynder at gøre noget anderledes, skal du først guides til at få belyst de muligheder, som du tidligere har overset som en reel mulighed for dig. Her er nogle eksempler fra Århus, på årsager til at gå i familie- parterapiterapi  

“Det er utroligt, hvad et menneske kan, blot det føler, at der er en mening med modgangen eller lidelsen”

  Søren Kierkegaard

Hvorfor Lene Søe?

Det kan få stor betydning for din fremtidige trivsel og livskvalitet at få hjælp gennem familieterapi i Århus.

Book jeres tid