Frygten for svigt

Er du bange for at blive svigtet, så løber du nok efter kærligheden eller trækker dig.

”Løber du efter” kærligheden?

Kan du nikke genkendende til oplevelsen af at du ”løber efter” partneren, eller din partner ”løber efter” dig?

Måske kender du til den dårlige samvittighed og dine strategier for hvad du vil gøre for at den går væk. Jo mere du gør det på den måde, jo oftere vil den dårlige samvittighed melde sig i relationen. Denne flugt fra følelsen skaber et “svigt tema” hvor anerkendelsen skal findes nye steder. Du trækker dig for at række ud andre steder.

Spændingen i anerkendelsen

Kender du til spændingen i at du vil gøre, næsten hvad som helst, og hvad der skal til for at blive elsket. Måske i bund og grund, gør du det i frygt for at blive svigtet. Du gør hvad du kan, for at opnå andres anerkendelse. Når det lykkes og du præcis ved hvor du har personen, så mister du interessen og dit fokus vender, med for eksempel utilfredshed eller kedsomhed. Måske går du ud og jager et andet sted, for at opleve spændingen i anerkendelsen af en person OG du mærker din egen anerkendelse af et nyere bekendtskab.

Det kender vi alle nok til, men hvis du begynder at være “drevet” af at opsøge tilstanden, kan det være en trang, som fanger dig ind i et “svigtmønster”. Du mærker direkte din interesse, proportionelt med din partners manglende interesse. Det er interessant for dig, at kigge på hvad svigt betyder for dig, som indtil nu, er det du forveksler med kærlighed. Se mere her

Svigter du dig selv?

Kærligheden består I at stoppe mønstret i at svigte dig selv. Du begynder at opdage hvor du svigter det som giver dig glæde, i et meningsfyldt og trygt kærlighedsforhold. I takt med at du opdager kærligheden i dig, vil dit liv begynde at ændre sig med gensidig omsorg og kærlighed.

Lær hvordan du får hvad du vil have fra hjertet

Jeg guider dig ind til det der kalder indeni dig. I takt med at du begynder at tage dig af dine behov, vil længslen ophøre til fordel for din øjenåbner for hvordan du kan opnå at udleve dine dybtfølte ønsker.

Book din tid