Parterapi Randers

Lene Søe tilbyder parterapi med hjerterum og støtte til par i Randers

Få lidt livsfornyelse

Som par finder vi vores rytmer og måder at gøre tingene på. Alt hvad der fungerer, er vigtigt at fastholde og fortsætte, helt ligesom det er rarest for jer. Derimod kender vi allesammen til, når tingene bliver en vane, som i virkeligheden ikke fungerer specielt godt for os. Til tider kan vi opleve, at det er medvirkende til vores deltagelse til konflikter.
Hver en negativitet i jeres samliv, fortjener fornyelse til fordel for jeres kærlighedsliv. Her kan jeg guide jer igennem. I vil opdage jeres dårlige vaner. I kan begynde at opdage, hvordan I kan gøre det anderledes i Randers. Jeres liv sammen, kan blomstre med livsfornyelse.

Fra hårdknude til anerkendelse

Alt det vi elsker at gøre med hinanden, skal have sit liv. Den del har I helt styr på.
Det vi kan kigge på, er den del af jeres forhold, som danner hårknuder for jeres anerkendelse af hinanden og kærligheden. Hvis I vil, kan jeg lede jer på jeres spor igen.
Erkendelsen af hvad der går galt, samt opdagelsen af hvad der kunne gøres på en bedre måde for jer selv og hinanden, bekræfter at nu er det tid tilet skifte af det gamle, så der kan komme friske initiativer på banen i jeres fælles liv.

test alt test alt

En bæredygtig familie

Lever vi i en bæredygtig familie, så er vi trænet i at afstemme, at vores løsninger er holdbare. Det har en positiv effekt på familiesammenholdet i Randers. Alle familiemedlemmer har en stemme. Børnene bliver mødt, set og hørt, af os som forældre. Vi formår at udtrykke os ærligt, udfra vores mening, på en måde så vi kan møde hinanden i dialogen. Parforholdet som består af de voksne, lytter til hinanden, inden vi nødvendigvis SKAL høres først. Børnene kan lære forældrene alt det vi har glemt gennem livet, og derfor ændrer vi måske mening, når børnene udtrykker sig. Der er ingen tvivl om, at det er de voksne som bestemmer. De er de ansvarlige voksne, der holder nøje øje med hvornår børnene er modne til selv at bestemme dele af deres liv. Det, at alle er med, skaber harmoni og balance. Der er ingen, som har behov for at skabe uro, ballade eller måske helt klappe i. Der er helt naturligt plads og rum til alle i familien, med forståelse for hvem den enkelte unikke sjæl er.
Ingen går igennem familielivet uden spørgsmålet, hvad der skal til i en konflikt eller problemstilling. Det er derfor jeg er her. Kom forbi med familien, så guider jeg jer til jeres nye muligheder.

Udtalelser om parterapeut Lene Søe

Søren: “Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre”

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi hos Lene i Århus.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem i Randers, har godt af at modtage parterapi?
Parterapi er godt for alle, som vil åbne op for mere glæde i forholdet!
 
Uanset alder, livsstil, køn eller seksualitet, modtager parrene fra Randers, nye muligheder for hvad de kan gøre for at tilføre mere liv og trivsel i parforholdet.
 
Vil I opdage hvilket potentiale, som ligger til jeres forhold, så kig forbi mig i Risskov, nord for Århus.
Hvordan foregår en parterapi for par fra Randers?

Et møde tager 90 minutter. Vi ses i afslappende omgivelser, i min klinik. Vi Kan også tage udenfor i naturen, hvis I ønsker det. Kommer I langt fra Århus, kan I vælge at modtage online sessioner ind imellem.

Typisk, vil et parterapi-forløb, være den bedste investering, for jeres integrering af nye vaner, sammen. Vi taler, I bliver lyttet til, og I får belyst nye sider af hinanden. Jeg hjælper jer til at få udtrykt det, som kan være svært at forstå eller udtrykke. I får fyldt en værktøjskasse med nye måder, tegninger, ord og skræddersyet modeller til jeres behov. Helt specifikt, for at I kan udleve flere glædelige muligheder i jeres samliv.

Hvad er løsningen, når irritationen opstår i parterapien?
Kærlighed er en rar følelse, hvor der er gensidig respekt med en følelsesmæssig samklang. Opstår irritationen, er I røget ude af kurs, og vi finder sammen vejen, ind i samklang, både i kommunikationen og følelsesmæssigt. I er på sporet, når irritationen letter: I oplever nye måder, og har igen glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt med jeres sandhed og venlighed, til jeres fælles ”højeste bedste”.
Hvad sker der i en parterapi?

Der er ikke to forløb for par, som er ens. Nogle kommer her sammen hver gang, andre har også individuelle sessioner, hos mig gennem forløbet.

Det er altid jer, som vælger hvad I ønsker af parterapien. I kan sige til og fra, og vi berører kun det, som I er enige om at få min støtte, til at se jeres nye muligheder.

Jeg kan både se og høre jeres udfordringer og potentiale. Derfor inviterer jeg jer til, de mulige fremskridt I kan tage. Valget er altid jeres.

Hvorfor kan parterapi løse problemerne for par i Randers?

Problemerne i Randers bliver løst, når I opdager den dybere årsag til at I overhovedet har et problem. I har sandsynligvis spørgsmål, til noget I ikke forstår. De spørgsmål, kan jeg guide jer ind i med svar, som vil ændre situationen for jer. Parterne i forholdet får øje på hvordan, I tager ansvar for at håndtere situationen på en bedre måde. Det bevirker, at jeres gode hensigt virker bedre fremover. Når situationen er løst, ved I hvordan mindst en af jer, kan tage ansvar for at gøre noget andet. Det virker bedre og mere rart for jer.

Hvorfor Lene Søe?

At lære mere om at lytte og udtrykke dig til du, giver adgang til en vellykket kommunikation med venlighed

Book jeres tid hos mig