Selvværd giver friheden til at være dig i Aarhus

Lærer du at mærke alle følelser, vil de virke som dit indre kompas.

Udlev din drøm

Selvværdet vokser når du lytter til dine følelserne og når du er omgivet af mennesker som møder dig som du er. Lærer du at mærke alle følelser, vil de virke som dit indre kompas. Tvivlen vil ophøre og dukke op som en hjælp når du træffer nye gode valg. Du opdager at det er tankerne, som skaber tvivlen. Midlertidig tvivl er godt, men ikke når “tankerne glemmer” at samarbejde med følelserne. Det at opdage dine undertrykte følelser, i takt med at begynde at øve dig på at mærke dig selv, på en dybere måde end tidligere, så er der ingen vej tilbage, så vokser dine drømme for dig og omkring dig. Når først du mærker din værdi, hvorfor skulle du så sætte dig selv under for dine drømme? 

Find ro og tryghed

Selvværdsfølelsen giver dig ro og tryghed til at gå på opdagelse i dine muligheder. Du står stærkere i dig selv, og i friheden i dit liv. Nu skal du begynde at øve dig, på hvordan du så kan gøre “tingene” på nye måder, der er langt lettere for dig.

Nedlukning fører dig på omveje

Hvis ikke du følger din sande livsvej med dit fokus på at lytte til dig selv, og det du drømmer om, så vil der før eller siden komme modstand, eller måske en form for kaos. Det kommer af manglende selvværd. Det kan være rart for dig, at vi sammen finder din vej ud derfra. Det er måske ikke let, at finde tilbage på sporet, når du søger alene.

Ingen kan klare alt alene

Du får brug for hjælp. Jeg vil støtte dig til at gå hele vejen. Det er dig som skal gå igennem og ind i de nye måder. Det vil få stor betydning for dig, at opdage nye og betydelige lettere måder, som passer til din drøm. 

Jeg sætter skarpt og præcist ind på din situation og vurderer hvilken behandling, som gør det bedst muligt for dig, at få indkodet dine fremtidige oplevelser, med det som fylder dit livspotentiale. Du vil finde roen med fokus og overblik, over den situation som du i virkeligheden fortjener.

Book din tid