Selvværd giver friheden til at være dig i Aarhus

Lærer du at mærke alle følelser, vil de virke som dit indre kompas.

Udlev din drøm

Selvværd er skabt af dine følelser. Lærer du at mærke alle følelser, vil de virke som dit indre kompas. Tvivlen vil ophøre. Du opdager at det er tankerne, som skaber tvivlen. Midlertidig tvivl er godt, men ikke når “tankerne glemmer” at samarbejde med følelserne. Det at opdage dine undertrykte følelser, hvorefter du i samme takt, kan begynde at øve dig på at mærke dig selv, på en dybere måde end tidligere, så er der ingen vej tilbage. Når først du mærker din værdi, hvorfor skulle du så sætte dig selv under for dine drømme? 

Find ro og tryghed

Selvværdsfølelsen giver dig ro og tryghed til at gå på opdagelse i dine muligheder. Du står stærkere i dig selv, og i friheden i dit liv. Nu skal du begynde at øve dig, på hvordan du så kan gøre “tingene” på nye måder, der er langt lettere for dig.

Luk ned fører dig på en omvej

Hvis ikke du følger din sande livsvej med dit fokus på at lytte til dig selv, og det som du drømmer om, så vil der før eller siden komme modstand, eller en form for kaos. Det kommer af manglende selvværd. Det kan være umuligt for dig, selv at finde vejen ud derfra. Det er måske ikke let at finde tilbage på sporet. 

Ingen kan klare alt alene

Du får brug for hjælp. Jeg vil støtte dig til at gå hele vejen. Det er dig som skal gå igennem og ind i de nye måder. Det vil få stor betydning for dig, at opdage nye og betydelige lettere måder, som passer til din drøm. 

Jeg sætter skarpt og præcist ind på din situation og vurderer hvilken behandling, som gør det bedst muligt for dig, at få indkodet dine fremtidige oplevelser, med det som fylder dit livspotentiale. Du vil finde roen med fokus og overblik, over den situation som du i virkeligheden fortjener.

Book din tid