Sexolog Silkeborg

Sexolog Lene Søe støtter klienter, fra Silkeborg, til at udleve det intime liv

Giv jeres intime udfordring en chance

Driller det, når I gerne vil være intime, men det hænger ikke sammen med hvad I oplever. Udfordringen generer jer, fordi noget ikke er, som det skal være. Det I finder i terapien, er en gave som I kan bruge mange steder i jeres liv. Det skaber trivsel, bedre end tidligere. Ikke to udfordringer bunder i samme årsag og muligheder. I skal opdage jeres “gaver”, så de kan bruges til jeres glæde og trivsel. I får en ny chance ved at hente råd og vejledning hos mig.

Jeg støtter dig i sexologien med samtaleterapien. Du kan få intimitetsøvelser med hjem, men i rummet sammen med mig, skal du ikke praktisere øvelserne.

Sexolog Lene Søe Silkeborg

Nærende seksualliv i Silkeborg

Hvis jeres seksualitet ikke får næring, i Silkeborg, med oprigtigt lystbetonet intimitet, så vil udfordringerne vise sig før eller siden. Det kan snige sig ind som en oplevelse af egentlig ikke at have lyst, men gøre det alligevel eller som noget der giver et fix med “det var da meget godt”, men nærværet udeblev. Jeres seksualitet skal vedligeholdes med kærlighed og omsorgsfulde oplevelser sammen, i jeres fælles liv. Giv det en chance, se hvad I kan få med jer gennem terapien.

Ærlig seksualitet med intimitet

Hvad der gavner dit intime liv, kan du kun selv svare på. Måske er der flere sandheder, af de mest livsberigende af slagsen, som skal findes frem indefra dig selv.

Når vi oplever modstand i vores sandhed, så er der ubalance i vores system, som skal flyttes i en retning hen mod balance og et ukompliceret følelsesliv. Jeg guider dig til at spotte de årsager, som jeg kan støtte dig i at opdage inde i dig. Herfra kan du begynde at gøre en forskel for dig selv og din intime relation til dig selv og din partner.

Udtalelser om sexolog Lene Søe

Rasmus: “Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste”

Hej Lene,

Nu hvor jeg stødte på dig, tænkte jeg at det var en oplagt mulighed for at få sendt en takke besked.

Du kan nok ikke huske mig, da jeg kun var forbi dig en enkelt gang, for godt og vel et år siden. Ikkedestomindre var denne ene samtale medvirkende til at hjælpe mig til at overkomme den præstationsangst som jeg altid havde lidt under.

Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste.

Så tak for det og god aften.

– Rasmus

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem i Silkeborg, kan besøge en sexolog?

Mit svar er simpelt, for er du interesseret i din seksualitet, og vil du gerne udleve din seksuelle og personlige udvikling, så kan det være tankevækkende, at komme her forbi, for en samtale.

Hvordan forløber en sexologisk samtale hos mig?

Jeg hjælper dig til at forstå og opdage dig selv fra nye vinkler. Vi tuner os ind på dit ønskede samtaleemne, hvorfra jeg guider dig, til hvordan du får bedre kontakt til din krop og dine tankemønstre.

Hvornår er en sexologisk samtale givende?

Det er et godt tidspunkt, at opsøge mig, når du er nysgerrig omkring hvordan du kan udvikle dine intime evner. Det er nok ikke til at forudse for dig, hvilken hjælp, og nye synsvinkler du kan modtage gennem samtaleterapi, før du har været her.

Hvilke udfordringer hjælper en sexolog med at løse?

Jeg hjælper terapeutisk og sexologisk, til både singler og par. Der er ingen begrænsninger for, hvilken problemstilling du kan komme med. Jeg har beskrevet få eksempler, ud af mange. Dem kan du læse her på hjemmesidens blogindlæg og temasider. Jeg guider også i mange andre udfordringer.

Hvorfor skal du besøge netop mig, som din sexolog?

Mine livslange indsigter og særlige indfølingsevne, er forenet med masser af uddannelser, som fx sexologuddannelsen og flere dyberelæggende uddannelser på livets rejse, som jeg har videregivet i min praksis gennem mange år. Jeg har hjulpet tusindvis af klienter.

Min guidning er jordnær, og med dit tempo, finder vi din og jeres vej.

Hvor kan du gøre en intim indsats, så det virker for dig?

Vi taler om det du har behov for at berøre. Vi åbner for de muligheder du har brug for, for at udleve nye intime oplevelser i dit liv. Jeg hører dine ønsker, og så skræddersyer vi øvelser som passer præcis til dig, eller til dig og din partner. Nogle gange opdager du at du har kæmpet imod dit eget ønske, og det laver vi om på, så det bliver lettere at nyde din seksualitet.

Hvordan frigør jeg mig, fra mine intime udfordringer hos en sexolog?

Jeg kan høre din udfordring, hvorfra jeg guider dig til de forandringer som kan bidrage til en sund, god og nærende intimitet. Allerede fra første samtale, kan vi bygge på det som virker bedst for dig, i dit tempo. Du opdager også hvordan din intimitet kan vedligeholdes.

Hvis det er svært at få det sagt, hvad skal jeg så gøre?

Det vigtigste er, at du er åben for at få min hjælp. Så skal jeg nok spørge ind i dit tempo. Der går ikke lang tid, før du kan være dig selv i en afslappende stemning. Jeg tror du opdager, at det er meget rart at tage hul på den svære samtale, når du lader dig guide ind i en givende samtale, til glæde for din seksualitet og intimitet.

Sexolog Lene Søe

Spred hjertevarme med lytning… brug den kærlige
kommunikation

Book din tid