Sexolog Randers

Giv dine intime ønsker nærvær i et trygt samtalerum. Herfra vil ændringerne lægge sine frø til en ny begyndelse

Intim udfordring, få en ny begyndelse

Det kan være problematisk, når vores intimitet ikke fungerer, som vi kunne ønske os. På den anden side, vil det være givende for os, at få taget fat på udfordringen, for at finde ind i en ny begyndelse. Det skal vi have vejledning til at komme igennem, og det er jeg klar til at give dig.

Stop de gentagelser som ikke virker og få lys på det, som virker for dig.

Måske kommer du og din partner fra Randers. I vil måske opdage at årsagen til problemstillingen handler om meget andet end jeres intime nærvær. Det kan være rart, at få taget hul på snakken og alt det som venter jer af gode oplevelser, når I tager fat på det bedste for jer.

Intimitet Sexolog Lene Søe Randers

Sundhedsfremmende sexologi i Randers

Den manglende intime sundhed viser sig på mange måder. Måske har I helt stoppet jeres intime kontakt.
 
Måske savner du din lyst til at have lyst. Du har alt for meget lyst, og det har taget overhånd. Måske har du fantasier, som du ikke tør dele med din partner.
 
Det begynder at være uhensigtsmæssigt for jer. Eller måske er der noget som holder dig tilbage, men du ved ikke hvad det er.
 
Kom forbi hos mig, så kan jeg guide jer tilbage i Randers med en sund og berigende intim kontakt. – Et basalt behov, som styrker jeres hjertelige selvfølelse.

Intimitet med følelsesmæssig kontakt

Udtalelser om sexolog Lene Søe

Rasmus: “Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste”

Hej Lene,

Nu hvor jeg stødte på dig, tænkte jeg at det var en oplagt mulighed for at få sendt en takke besked.

Du kan nok ikke huske mig, da jeg kun var forbi dig en enkelt gang, for godt og vel et år siden. Ikkedestomindre var denne ene samtale medvirkende til at hjælpe mig til at overkomme den præstationsangst som jeg altid havde lidt under.

Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste.

Så tak for det og god aften.

– Rasmus

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem fra Randers, har brug for at besøge en sexolog?

Hvis du er nysgerrig på at udvikle din seksualitet, så er det bare med at få taget fat. Du vil få indsigter med dig, som også udvikler dig som menneske, hvilket også medfører en bedre trivsel for dig.

Hvordan foregår sexologisk rådgivning?

Rådgivningen handler om at du lærer nye måder til at forstå, opdage og mærke dig selv. Vi taler om det som udfordrer eller fascinerer dig i din intimitet. Jeg fokuserer på, at du får kontakt til din krop og dine tankemønstre, på den bedste måde for dig.

Hvornår er det rigtige tidspunkt for en sexologisk samtale?

Tidspunktet er rigtigt for dig, når du vil opdage mere. Det kan være, at du skal være modig, men du vil erfare, at vi tager det naturligt, når vi taler sammen. Jeg støtter dig, i det som kan vække dig, i din intimitet. Du vil opnå nye opdagelser gennem samtalen, som du kan øve dig på efter vores møde.

Hvilke problemer kan en sexolog hjælpe dig med at løse?

Jeg hjælper par og singler terapeutisk og sexologisk. Vi finder mulighederne i de fastlåste problemstillinger, som du måske oplever. Du kan se eksempler, som jeg har beskrevet her på hjemmesiden. Der er mange andre problemstillinger og muligheder, som jeg ikke har beskrevet. Du kan komme med præcis den udfordring, som du oplever. Jeg støtter dig videre derfra.

Hvorfor beslutter du dig for at tale med mig, som din sexolog?

Jeg tror at du kan fornemme dit valg, allerede når du kigger, og måske læser på min hjemmeside. Min livserfaring og særlige indfølingsevne, kombineret med sexologuddannelsen og flere dyberelæggende uddannelser på livets rejse. Det kan blive din fordel, at jeg har guidet tusindvis af klienter, gennem mange år i min klinik.

Min guidning er jordnær, hvor vi arbejder i dit/jeres tempo, for at finde din og jeres intime vej.

Hvor kan du sætte ind, på at øve dig, så det virker?

Det kan være rart at få sat ord på. Det giver en bedre forståelse. Vi taler sammen, omkring den inspiration, som gavner dig til at åbne op for nye seksuelle oplevelser. Jeg lytter ”mellem linjerne”, hører hvad du har brug for, hvorfra vi skræddersyer de intime øvelser, der passer bedst til dig, eller til dig og din partner.

Hvordan løser jeg mine seksuelle udfordringer hos en sexolog?

Nogle gange kan du måske opleve den samme udfordring, som en forudset gentagelse. Det kan være en uovertruffen støtte at italesætte udfordringen overfor mig som sexolog. Jeg guider dig til de forandringer som kan bidrage til en sund, god og nærende intimitet. Du kan få nye intime opdagelser med dig hver gang du er hos mig. Du opdager også hvordan din intimitet kan vedligeholdes.

Hvis jeg ikke ved hvordan jeg kan udtrykke mig, hvad gør jeg så?

Det vigtigste er at du kommer til mødet med din interesse i at forandre det som ikke virker for dig. Herfra vil jeg støtte dig. Jeg stiller dig spørgsmål, som lader os begynde, hvor det er rart for dig. Herfra bliver du mødt og guidet til en bedre intimitet.

Sexolog Lene Søe

At lytte til du forstår giver adgang til en vellykket kommunikation

Book din tid