Sexolog Horsens

Samtaler med sexolog Lene Søe, udvikler dit intime liv i Horsens

Riv dig løs af din intime udfordring

Sidder du fast i den samme negative oplevelse. Er det ikke første gang, og ved du ikke hvad der skal til, for at der sker en ændring, så er tiden nok inde til at komme forbi til en terapi hos mig. Du kan finde dine svar på, hvordan du kan komme igennem det, som låser dig fast og væk fra intimiteten. Måske bliver du lettet over at opdage dine muligheder. Når du har revet dig løs af det negative, vil du være klar til samværet og intimiteten igen. Måske er det godt, at læse lidt videre om emnet.

Intimitet Sexolog Lene Søe Horsens

Blomstrende intimitet i Horsens

Et blomstrende intimitets liv, skal holdes ved lige, med fokus på at prioritere hinanden og jeres nærvær i Horsens. Det er let, og kommer af sig selv i begyndelsen.

Når jeres intimitet begynder at ændre sig, er der gode opdagelser for jer at hente. Gennem samtaleterapien, vil I opdage, hvor det går galt, hvad I kan gøre og hvordan I støtter hinanden i at blomstre sammen. Det vil gavne hele jeres identitet og livsglæde.

Terapien foregår med samtaler. Når I viser interesse for at få opgaver, så kan i få jeg hjemmeøvelser med jer hjem.

Sexolog Lene Søe Horsens

Ren kærlighed og seksualitet

Når vi oplever en livsgivende intimitet, så er vi i ren kærlighed. Det at kunne se hvad der er kærligt, er en vigtig egenskab.

På den anden side, kan vi så også regne med, at er der noget som nager i vores intime nærvær, så er der noget godt i vente. Vi skal bare lytte til hvad det mon kunne være. Oftest har vi forsøgt adskillige gange, uden helt at knække koden, til en sprudlende intim oplevelse.

Hvis I interesserer jer for at komme dybere i kærlighedens budskaber, så vil jeg gerne motivere jer til, at få kontakten til samklangen i jeres kærlighed og intimitet.

Udtalelser om sexolog Lene Søe

Rasmus: “Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste”

Hej Lene,

Nu hvor jeg stødte på dig, tænkte jeg at det var en oplagt mulighed for at få sendt en takke besked.

Du kan nok ikke huske mig, da jeg kun var forbi dig en enkelt gang, for godt og vel et år siden. Ikkedestomindre var denne ene samtale medvirkende til at hjælpe mig til at overkomme den præstationsangst som jeg altid havde lidt under.

Jeg har nu et velfungerende sexliv sammen med min dejlige kæreste.

Så tak for det og god aften.

– Rasmus

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem i Horsens, har brug for at besøge en sexolog?

Vi har alle en seksualitet, så derfor er besøget hos en sexolog værd at opsøge, hvis du er nysgerrig på din egen seksualitet, med ønsket om at udvikle dig både seksuelt, og menneskeligt. Der er også sidegevinster til dit daglige liv, når du gennemgår den proces du går på opdagelse i.

Hvordan foregår en sexologisk session hos mig?

Jeg støtter dig til at mærke, forstå, og opdage dig selv på nye måder. Jeg taler med dig og støtter dig i at bruge dine givende tankemønstre og din kontakt til kroppen. Jeg fornemmer og inviterer til den letteste vej, hen mod dine ønsker.

Hvornår er det rettidigt, at få et tjek med sexologisk rådgivning?

Er du opmærksom, når du møder samme udfordring mere end 2-3 gange, så er det en god ide, at tale med en sexolog om det, ikke mindst inden udfordringen bliver en irriterende vane for dig. Det kan være utrolig rart, at få andre øjne til at se din situation, hvorfra du kan flytte dit fokus hen mod noget som virker bedre for dig.

Hvilke problemer kan jeg få hjælp til at løse hos en sexolog?

Der er ingen grænser for, hvilken intime problemstillinger, du kan komme med. Jeg hjælper singler og par, både sexologisk og terapeutisk, uanset hvad du har på hjertet.

Jeg har beskrevet nogle eksempler på min hjemmeside, de få eksempler er et lille udpluk, ud af mange andre eksempler, som jeg hjælper med. Jeg arbejder for dig, og guider dig, så snart du er i klinikken.

Hvorfor vælge mig til at være din sexolog, når du kommer fra Horsens?
Det kan være rart at møde mig, som er jordnær og med en stor indfølingsevne og livserfaring. Jeg bruger redskaber fra min sexologuddannelse og flere dyberelæggende uddannelser i livets rejse. Jeg har mange års erfaring i min klinik, hvor mere end tusind klienter har haft glæde af min rådgivning.
Hvordan kan du sætte ind, på at øve dig, så det virker for dig?

Gennem samtaleterapi, får du den inspiration du har brug for, for at åbne op for nye seksuelle oplevelser i dit liv. Jeg hører hvad du har brug for, og så indvier jeg dig i de øvelser som passer præcis til dig, eller til dig og din partner. Det er mere simpelt end du måske kan forestille dig, og måske skal du hjem og bruge dit mod, når du skal øve dig.

Hvordan løser jeg mine seksuelle udfordringer hos en sexolog?

Jeg kan høre din udfordring, hvorfra jeg guider dig til de ændringer, der kan bidrage til en sund, god og nærende intimitet. Vi kan bygge på det, som virker bedst for dig, i dit tempo, allerede fra vores første samtale. Du opdager også hvad du kan gøre for at vedligeholde din intimitet.

Hvis jeg ikke ved hvordan jeg kan udtrykke mig, hvad gør jeg så?

Det er helt ok. Hvis du har ønsket om at forandre din situation, så guider jeg dig på en helt naturlig måde. Når først du er afslappet, så finder vi en bedste måde, som jeg kan guide dig på. Har du viljen, med åbningen for forandringer, så kan jeg guide dig ind i vejen til din intimitet.

Sexolog Lene Søe

Det er med hjertensfryd, at mestre en kommunikation, hvor ord og følelser er sammenhængende med handlingen

Book din tid