Psykoterapi Silkeborg

Psykoterapeut Lene Søe forstår og rummer dig fra Silkeborg, med hjertelighed og  omsorg

Identitet i Silkeborg – Kun e´n som dig

Du kender din identitet, når du har forbindelse til din egen unikke personlighed. Det er let at tale med dig, fordi du er bevidst om, at der kun er e´n som dig, og derfor ved du også, at den du taler med, har sine egne personlige måder.

I sociale sammenhænge, kan du genkende andre i dig selv, samtidig med at I er forskellige. Det gør det rart for andre at være sammen med dig. Det opleves fordomsfrit. Du har let ved at sige til og fra og du mærker andres accept, ligesåvel som at du accepterer andres måder. Du ved, at de har deres personlig grunde. Dine meninger flytter sig, i takt med at du udvikler din visdom, gennem læringen af dine fejltrin. Det kaldes også livserfaring. Din identitet i Silkeborg, er en livsproces.

Det opleves langt fra altid, som at vi er unikke personligheder, og derfor er jeg her for at puffe dig tilbage på din vej til læring, på din identitetsrejse.

Det kan spare dig selv for mange omveje.

Hvem er du? – At finde sig selv

Når vi har vores fokus på andres tanker, gøren og laden, så kan det være svært at huske hvem vi egentlig selv er. Vores svar på spørgsmål, bliver for ofte: “det ved jeg ikke”. Herfra kan det blive let at lade andre tage teten, og så kommer vi for ofte ud i “ikke hensigtsmæssige situationer”.

Vi skal bruge tid på at mærke efter, hvad vi godt kan lide, og hvad vi tager afstand fra. Det skal altid være ok, at sige vores mening, hvis vi ellers ikke vil overskride vores grænse, for hvad der er rart for os selv.

Svaret på hvem du er, ligger i din omsorg for dig selv, lige nu. Det giver dig en fortjeneste med masser af gode oplevelser med dig selv, og de mennesker du holder af, at være sammen med i Silkeborg.

Din accept af at være hvor du er, og erkendelsen af hvilken retning du ønsker at bevæge dig henimod, er koden til din identitet.

“Det er vores lys, ikke vores mørke, som skræmmer os mest”

Marianne Williamson

Udtalelser om psykoterapeut Lene Søe

Christina: “Jeg er så stolt og taknemmelig”

Jeg er evig taknemmelig over de sidste par år hvor Lene har været min mentor og terapeut. Hun har tvunget mig til at være midt i det som gjorde allermest ondt, og til tider har jeg ønsket hende langt væk. Det har ikke altid været nemt og det har krævet blod sved og tårer, men jeg er så stolt og taknemmelig over at være der hvor jeg er i dag. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at sende dem til service hos Lene Søe

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvorfor skal du opsøge psykoterapi?

Årsagen til at det er berigende for dig at opsøge psykoterapi, er når du står i en fastlåst situation, som på den ene eller anden måde blokerer for din livsglæde. Kan du selv løse situationen, så gør du selvfølgelig det. Hvis du derimod gentager oplevelsen af noget som ikke er rart for dig, så er det skelsættende for din ændring, at du opsøger en som kan støtte dig, til at finde nye og bedre muligheder, så du kan gøre det på en måde som virker bedre for dig. Når din situation ændrer sig, har du lært af situationen, og det er herfra lettere at skabe det liv du ønsker dig.

Uanset om du er irriteret, i tvivl, følelsesmæssigt ramt, stresset, deprimeret, afhængig, har angst eller hvilken som helst anden besværlighed, så kan jeg hjælpe dig med at få det godt igen.

Hvordan foregår sessionen med psykoterapi?

Vores samtale foregår i et trygt miljø, med fokus på både dine udfordringer og interesser. Sessionen foregår oftest i klinikken, men vi kan også være udenfor, hvis du foretrækker naturterapi.

Jeg ser dine potentialer, og arbejder for at du får øje på dig selv med en større bevidsthed, som får dig til at erfare dine nye valgmuligheder. Det sker både gennem dine tankemønstre, dine kropssignaler, indeni som udadtil. Det udvikler din måde at håndtere dine oplevelser på en lettere måde. Herfra kan du begynde at bruge din nye erfaring på flere områder, til glæde for din livskvalitet og fremtidige oplevelser.

Hvor lang tid tager behandlingen med psykoterapi?

Du kan selv vælge om det passer dig bedst, at vi mødes i 60 eller 90 minutter.

Intervallet af vores møder, afhænger af din situation. Nogle kommer først, når de er ramt og fanget i smerte. Så kan det opleves som lindrende og helende, at komme hos mig en gang om ugen.

Hvis du ønsker en udvikling, som ikke er akut for en ændring her og nu, så kan det være hensigtsmæssigt at planlægge vores møder med et interval på 10- 14 dage. Du får øvelser, som du kan bruge til at integrere nye vaner i dine hverdagssituationer.

Når du oplever hvordan ændringerne begynder at virke for dig, og du mærke hvordan din livsglæde stiger, så kan du komme her med længerevarende mellemrum.

Det er tydeligt for mig at opleve gennem årene, hvor markant en livsændring, der kan ske for klienten. Det sker, når vi fortsætter indtil klienten har fået nye redskaber at tage ansvar for det som tidligere forblev en udfordring. Det er derfor mit arbejde er så meningsfyldt, både for klienten og for mig.

Nogle kommer først, når krisen raser. Så kan det opleves som længe, at vente med bare en uges interval. Du kan selv vælge mellem møder på 60 eller 90 minutter.

Hvis du kommer med en udfordring, som ikke er presserende for en ændring nu og her, så kan det være hensigtsmæssigt at afholde vores møder med et interval på 10- 14 dage. Du får tid til at øve dig, fra gang til gang.

Når du er begyndt at få godt fat i din situation, begyndt at mærke din livsglæde igen, kan du komme her med længere mellemrum.

Det er tydeligt for mig at opleve gennem årene, hvor markant en ændring, der sker med klientens liv og glæde. Det sker, når vi fortsætter indtil klienten, har fat i at tage ansvar for det som tidligere var en udfordring. Det er derfor jeg fortsætter mit arbejde. Denne oplevelse giver så meget mening, både for klienten og for mig.Kærlighed handler om at være i samklang følelsesmæssigt her i smilets by, Århus. Opstår irritationen, så kan vi sammen finde vejen ud, i samklang med både ord og følelser. Når det sker, er irritationen lettet og forhåbentlig står nye og glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med at få kommunikeret ud, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt i sandhed og venlighed, så jeres indre vilje virker til et fælles ”højeste bedste”…

Hvilke behandlinger får du med psykoterapi?

Gennem årene har jeg specialiseret mig I adskillige verdenskendte og veldokumenterede former for psykoterapi. Min personlige måde at gribe min hjælp an på, i mødet med dig, er beskrevet her på min hjemmeside. Jeg har lagt et overblik ind, med overskrifterne på mine metodevalg. Det vil glæde mig at se dig.

Hvorfor Lene Søe?

Rækker ud efter min støtte gennem psykoterapi i Århus, så vil jeg tage imod dig. Jeg vil i samarbejde med dig, hvis vi sammen laver det forløb som passer bedst for dig.

Book din tid