Parterapi Skanderborg

Hjertelige ændringer ligger klar til par i Skanderborg

Lykkelige ændringer i Skanderborg

Selvfølgelig skal I fortsætte med det som fungerer for jer i Skanderborg. Alt det bedste for jer, skal I netop dyrke og prioritere.
Det som ikke fungerer for jer, skal derimod frem i lyset. I skal måske italesætte med ord, hvad I ikke længere gider, at bruge jeres tid på. Ryd op i den dårlige energi imellem jer. Herfra ved I hvad I skal nedbryde. Jeg er her for at guide jer ind i jeres helt unikke måde, til at lade ændringerne ske. I vil helt sikkert opdage noget, som I ikke lige havde set komme. Det skaber glæde og til tider lykke, over at I lærer at ændre jeres måder. Det negative i jeres liv, vil ændres til en mere behagelig relation til hinanden. Det styrker jer som mennesker, med jeres lykke som et kærligt par.

Ny effektivt med friske øjne

Har I forsøgt…igen og igen…måske endda igen og igen. Kommer I ingen vegne med jeres indsats, så giver det god effekt, at hente vejledning hos mig. Jeg både imødekommer og afhjælper jer med jeres prøvelser i parforholdet. 

Vi kan fortsætte, indtil I indser hvad prøvelserne handler om. I ser situationen med friske øjne. Det I lærer her, kan I begynde at bruge med hinanden. Allerede efter første besøg, vil I kunne vælge at åbne op for alt, fra de betydelige indsigter til de fineste nye sandheder. Dem kan I bruge til at takle jeres tvister fremadrettet.

test alt test alt

Familiens sammenhold

Vi er ikke skabt til at være alene. Vi har brug for samvær med andre mennesker. Fællesskabsfølelsen styrker vores selvfølelse, idet vi kan spejle os i andre mennesker, som kan støtte os, når vi har brug for det, ligesåvel som vi gerne selv vil være noget for andre mennesker. Dette sammenhold styrker vores livsglæde og troen på os selv.

Ingen lever et liv, uden at møde det modsatte. Det kan være oplevelsen af afvisning, eller andre ting som et job, der prioriteres højere end fritiden sammen. Måske oplever vi det er vigtigt at få ret, eller at vinde. Alt sammen elementer, som skaber afstand til hinanden og dermed i virkeligheden også til os selv, på den lange bane. Det skaber uoverenstemmelser i familien og her er det på tide, at vi lære af uoverensstemmelsen. Vi kan opnå effekten af, jo tidligere i livet vi forandrer uoverensstemmelsen, jo lettere er det at komme tilbage på sporet igen, så sammenholdet kan genforenes til alles bedste.

Jeg vil guide familien, til det I ønsker.

Udtalelser om parterapeut Lene Søe

Søren: “Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre”

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi hos Lene i Århus.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem i Skanderborg, har gavn af parterapi?

Parterapi er til gavn for alle par, som åbner op for at opdage mere godt i parforholdet!

Omend jeres alder, livsstil, køn eller seksualitet, oplever parret, som kommer til mig, friske åbenbaringer, livskvalitet, forløsning og mere livsglæde i forholdet.

Er I interesseret i at kende jeres potentiale, der ligger i jeres forhold, så kom forbi mig i Risskov, nord for Århus.

Hvordan foregår en parterapi?

En parterapi session tager 90 minutter. Vi mødes i trygge rammer, i min klinik. Foretrækker I at være udenfor, kan vi gå ud i naturen. Nogle par foretrækker ind imellem at modtage online sessioner.

Valget af et parterapi forløb, kan være den bedste investering, for jeres integrering af nye vaner. Vi afstemmer jeres ønsker, vi taler sammen, I bliver lyttet til, og I opdager nye sider af hinanden. Jeg guider jer i at udtrykke det, som er svært. I får en værktøjskasse, fyldt med redskaber, forståelse, tegninger, ord og modeller, der passer til jeres behov. Herfra kan I komme bedre ud i jeres liv, nu og i fremtiden.

Hvad gør I, hvis I bliver irriteret under parterapien?
Kærlighed handler om at finde en fællesnævner, i følelsesmæssig samklang. Opstår irritationen, er I kommet på afveje af jeres kærlighed. Jeg støtter jer i at komme tilbage på sporet, på en ny og bedre måde. Når det sker, er irritationen lettet, og I har nye og glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med at få fat i, både følelsesmæssigt og kommunikativt, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt, så jeres indre vilje virker til et fælles ”højere bedste”.
Hvilke muligheder har vi i en parterapi?
Jeg kan udfordre jer i jeres situation, så I ser og hører nye muligheder, som passer til jeres problemstilling. Der er ikke to parterapi forløb som er ens. I kan være her sammen hver gang. I kan også vælge at modtage individuelle sessioner, både før og efter en parterapi.
 
Det er altid jer, som vælger hvad I ønsker af en parterapi. Herfra guider jeg jer. Vi berører kun det, som I er enige om, at få min hjælp til, for at se jeres nye muligheder.
 
Jeg kan se og høre jeres udfordringer og nye potentiale. Derfor inviterer jeg jer til, de nærmeste fremskridt, I kan tage. I bestemmer selv hvor langt I vil nå.
Hvorfor parterapi, når vi ikke selv formår at løse problemerne i Skanderborg?

De fleste par, kommer fra Skanderborg til mig, med en situation de ikke selv har formået at få løst. Alle situationer og spørgsmål, uden undtagelser, er velkomne hos mig. Parterne i forholdet, skal have øje på hvordan, I hver især kan tage ansvar for at gøre situationen på en mere positiv måde, hvor jeres positive intention kommer frem i praksis. Når situationen er løst, ved I begge, hvordan, mindst en af jer, kan tage ansvar for at gøre noget andet, på en måde, som virker betydelig mere rart. Det giver en følelsesmæssig stabilitet i relationen, til en mere bæredygtig livskvalitet for jer fremadrettet.

Hvorfor Lene Søe?

At blive bedre til at lytte og udtrykke jer, kan forbedre jeres muligheder. Bliv bedre i jeres kommunikation

Book jeres tid hos mig