Parterapi Silkeborg

Lene Søe hjælper par fra Silkeborg, til hjertelig enighed

Spirende alternativer

Parforholdet skal selvfølgelig udleves i kærlighed. Vi bliver alle udfordret, på noget vi ikke bryder os om at være med. Det kan I gøre noget ved. Fx kan I opdage om jeres fokus er på det I vil have, eller det I ikke vil. I opdager at I får mere af det I fokuserer på. Der skal sås i god jord, så I kan pleje de spirer, som gavner jeres samliv. Hvad vil I gerne have mere af, og hvilke alternativer er der til det I måske er kørt trætte i. Jeg kan støtte jer i at holde den gode kurs for jeres forhold, nu og i fremtiden. Det I skal gøre er, at møde op i åbenhed og nysgerrighed for hvad I kan bruge af alternativer, sammen med det som allerede fungerer for jer.

Skab harmoni i Silkeborg

Det er let, når vi er glade og har det godt. Bliv ved med det, alt hvad I kan.
Det er straks en anden sag, når vi oplever stridspunkterne i parforholdet. Vi mener måske at det er den anden som er strid, men det er som om, at det ikke forløser striden. Der er rod i harmonien og det kan være svært at se sig ud af. Her kan jeg gennemskue og rådgive jer til de fineste muligheder for jeres potentiale med harmoni. I mærker læringen, når der er kommet orden i jeres kærlighedsliv. Det bliver let og befriende i Silkeborg.

test alt test alt

Familieterapi

En betydningsfuld familie i Silkeborg

Vi har allesammen en mulighed for at være med vores biologiske familie, eller med mennesker vi oplever ligeså tætte som familierelationer. Det at opleve betydningen af at være der for hinanden, er oplevelser som sætter dybe kærlige spor i vores hukommelse. Bare husk på en, som engang virkelig gjorde noget godt for dig.
Hvis vi derimod modarbejder hinanden, vil der opstå modstand. Det fører os ikke tætter sammen, men derimod skaber det afstand til vores nærmeste. Det kan være belastende, måske både at opleve familiemedlemmer, som de tætteste vi har, og samtidig er de også dem som sårer os mest. Vi vil forsøge, at få dem til at ændre sig, men det kan blive en nytteløs opgave.
Derfor er første step til at ændre på et gammelt familiemønster, at begynde med os selv.
Jeg kan guide dig og din familie. Når I opdager hvad I kan gøre, vil forandringerne ske i samklang med familiemedlemmernes nye opdagelser.

Udtalelser om parterapeut Lene Søe

Søren: “Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre”

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi hos Lene i Århus.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvem i Silkeborg, kan have glæde af parterapi?
Parterapi er godt for alle par i Silkeborg, som ønsker at få større glæde i forholdet!
 
Uanset alder, livsstil, køn eller seksualitet, oplever parrene, som deltager i vores møde, nye åbenbaringer, større livsglæde, forløsning og flere muligheder i parforholdet.
 
Er I nysgerrige på hvilket potentiale, som ligger til jeres forhold, så kig forbi mig i Risskov, nord for Århus.
Hvordan foregår en parterapi session?

Et møde tager 90 minutter. Det foregår i trygge rammer, i min klinik. Nyder I naturen, kan vi også være udenfor. Er der for langt til Århus, kan I vælge at modtage online sessioner ind imellem.

Oftest er et parterapi forløb at foretrække, for jeres bedste integrering af nye vaner og måder at gøre jeres samvær. Vi taler sammen, I bliver lyttet til, og jeg guider jer til at opdage nye sider af hinanden. Jeg guider jer, så I kan udtrykke det, som kan være udfordrende for jer. I får fyldt en værktøjskasse med redskaber, tegninger, ord og modeller, som passer ind i jeres behov. Det er overraskende, hvad I kan få med jer, når I først er kommet bedre ud på den anden side af forløbet.Vores møde tager 90 minutter. Par, som kommer med en følelsesmæssig underdrejet situation, kan have brug for at komme her en gang om ugen, indtil I har genfundet mere følelsesmæssig stabilitet. Derefter er det almindeligt, at fortsætte forløbet med 10-14 dages mellemrum. – Så kan I nå at øve jer mellem vores møder. Efter et forløb, er det almindeligt, og en god ide´, at vedligeholde parforholdet, med besøg mere sjældent fremadrettet, måske 1 eller 2 gange om året.
Vi ses i et trygt miljø, i min klinik. Naturen er også et godt valg, hvis I hellere vil være udenfor, så kan vi være ved både vand eller skov. For par, der kommer langt fra Århus, vælger ind imellem at modtage online sessioner. Oftest er et parterapi-forløb den bedste investering, for jeres integrering af nye måder, sammen. Vi taler, I bliver lyttet til, og I hører nye sider af hinanden. Jeg støtter jer i at få udtrykt det, som kan være svært. I får fyldt en værktøjskasse med forståelse, tegninger, ord og modeller til netop jeres behov. Alt sammen for at I kan komme bedre ud på den anden side af forløbet.

Hvad kan I gøre, når irritationen indtræder i parterapien?

Kærlighedens frugter affødes af en følelsesmæssig samklang. Opstår irritationen, så viser jeg jer, hvordan I kan komme tilbage på sporet, både kommunikativt og følelsesmæssigt. Når det sker, er irritationen lettet og I kan se de nye og glædelige oplevelser, der står foran jer. Jeg hjælper jer, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt, i jeres sandhed og venlighed. Jeres indre vilje rammer et fælles ”højeste bedste”.

Hvad kan der ske i en parterapi?

Uanset hvad der sker, så handler vores møder oftest om, hvordan I kommer lettest fra jeres nuværende ståsted, til det sted I ønsker at bevæge jer henimod. Hvert eneste forløb arter sig forskelligt. Nogle kommer her sammen hver gang, andre har også sessioner hos mig, hver for sig.

Det er jer, som bestemmer hvad I ønsker at modtage i parterapien. I kan ændre mening, og vi berører kun det, som I er enige om at få min støtte til, hvorfra jeres nye potentialer kan udleves.

Jeg både ser og hører jeres udfordringer og muligheder. Derfor prikker jeg til jer, i takt med, at jeg tror I er klar til at tage de næste brugbare fremskridt. Det er altid jeres valg som gælder, når I er hos mig.

Hvorfor parterapi, hvis vi ikke selv har løst problemet i Silkeborg?

Par i Silkeborg kan spare mange års modstand, når de kommer til mig med spørgsmål til en situation, de ikke selv kan løse. Alle spørgsmål, uden forbehold, er velkomne hos mig. Parterne i forholdet lærer hvordan, I kan tage ansvar for at ændre på situationen, så jeres gode intention virker i relationen. Når ”opgaven” er løst, vil mindst en af jer, tage et ansvar, som ændrer jeres udfordring. Det opleves som en følelsesmæssig stabilitet mellem jer, med en større tilknytning i jeres samliv.

Hvorfor Lene Søe?

Kommunikation med venlighed virker bedst. Kom og få flere brugbare redskaber

Book jeres tid hos mig