Parterapi Horsens

Lene Søe aktiverer en ny chance i Horsens, for  kærligheden i parforholdet

Fra ubalance eller afbalancering

Selvfølgelig skal I fortsætte med det som fungerer for jer i Skanderborg. Alt det bedste for jer, skal I netop dyrke og prioritere.
Det som ikke fungerer for jer, skal derimod frem i lyset. I skal måske italesætte med ord, hvad I ikke længere gider, at bruge jeres tid på. Ryd op i den dårlige energi imellem jer. Herfra ved I hvad I skal nedbryde. Jeg er her for at guide jer ind i jeres helt unikke måde, til at lade ændringerne ske. I vil helt sikkert opdage noget, som I ikke lige havde set komme. Det skaber glæde og til tider lykke, over at I lærer at ændre jeres måder. Det negative i jeres liv, vil ændres til en mere behagelig relation til hinanden. Det styrker jer som mennesker, med jeres lykke som et kærligt par.

Uopdaget livsappetit

Der er balance i parforholdet, så længe der er ligevægt i at give og modtage, samlet set, i livets aspekter. Vi mærker det, og fyldes med lyst og glæde i et sundt parforhold.
Kniber det med lysten og glæden, så skal I opdage hvor ubalancen befinder sig imellem jer. Jeg kender mekanismerne, og spotter dem i jeres systemer. Det kan I få fat i, på jeres måde, med en ny erfaring for hvordan I kan behandle jer selv og hinanden. Hvem ville gå tilbage til ubalancen, når først vi har fat i det som virker for jer i Horsens.

test alt test alt

Et solidt familiemønster

Første step til oplevelsen af et solidt familiemønster i Horsens, tager afsæt i de voksnes fundament af selvfølelse, som vi både mærker, er i ro med, og efterlever. Det betyder at vi kan mærke vores meninger, og vi handler på dem, i selvtillid til at det kan vi godt. Vi ved at vi er elsket og der er masser af rummelighed mellem os.
Vi har overskud til at lytte til de andre familiemedlemmer, i vished om, at vi finder en løsning, som alle i familien trives med. Vores indfølingsevne er stor. Vi kender den fra os selv, og derfor er der masser at trivsel og livsglæde i familien.
Livet på jorden er ikke uden modstand. Det sker, at vi kan lære mere om os selv og hinanden. I virkeligheden gør det livet mere interessant, hver gang vi flytter os hen til noget, som er en bedre udgave af os selv. Det giver god energi og derfor skal vi indrømme, når vi mærker modstand. Så er der godt nyt på vej, på den anden side af modstanden. Det er her jeg kan guide jer som familie.i er ikke skabt til at være alene. Vi har brug for samvær med andre mennesker. Fællesskabsfølelsen styrker vores selvfølelse, idet vi kan spejle os i andre mennesker, som kan støtte os, når vi har brug for det, ligesåvel som vi gerne selv vil være noget for andre mennesker. Dette sammenhold styrker vores livsglæde og troen på os selv.
Ingen lever et liv, uden at møde det modsatte. Det kan være oplevelsen af afvisning, eller andre ting som et job, der prioriteres højere end fritiden sammen. Måske oplever vi det er vigtigt at få ret, eller at vinde. Alt sammen elementer, som skaber afstand til hinanden og dermed i virkeligheden også til os selv, på den lange bane. Det skaber uoverenstemmelser i familien og her er det på tide, at vi lære af uoverensstemmelsen. Vi kan opnå effekten af, jo tidligere i livet vi forandrer uoverensstemmelsen, jo lettere er det at komme tilbage på sporet igen, så sammenholdet kan genforenes til alles bedste.
Jeg vil guide familien, til det I ønsker.

Udtalelser om parterapeut Lene Søe

Søren: “Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre”

Vi syntes ikke stemningen i vores hjem var helt god. Der skete mange misforståelser pga. manglende kommunikation og de udmundede efterhånden i daglige diskussioner eller skænderier. Derfor valgte vi at gå i parterapi hos Lene i Århus.

Det er hårdt arbejde at være i et terapiforløb, men det er det hele værd. Det er ligesom en spændende rejse.

Jeg er blevet meget positiv og mere rummelig. Jeg er generelt blevet mere glad for livet. Har lært at takle min vrede og det ender ikke længere i et vredesudbrud.

Vi har fået en bedre forståelse for hinanden i parforholdet og stemningen i vores hjem er dejlig.

Det har fået betydning i mange henseender, på arbejdspladsen, til holdtræning, blandt venner/veninder og i det hele taget når man er ude blandt andre mennesker. Sjovt som alle de negative mennesker, der før påvirkede en, er pist væk nu.

Jeg er blevet gladere for mig selv og har fundet mere ro. Nu stoler jeg på min egen dømmekraft og jeg tør stå ved mig selv.

Parterapien har ændret mit liv fuldstændigt og jeg anbefaler det til andre.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mine svar herunder
Hvilke par i Horsens, kan nyde godt af at modtage parterapi?

Parterapi er sundt for ethvert par, der åbner op næste indholdsrige step i forholdet!

Uagtet alderstrin, livsstil, køn eller seksualitet, oplever parrene fra Horsens, som kommer hos mig, hvordan de får tilført nye åbenbaringer, forløsning og mere livsglæde i forholdet.

Er I interesseret i at opdage jeres potentiale, så kig forbi mig i Risskov, nord for Århus.Parterapi er sundt for alle, som er åbne for at få mere godt ind i forholdet!
Uanset alder, livsstil, køn eller seksualitet, oplever de par, som kommer til mig, hvad det kan tilføre af åbenbaringer, liv, forløsning og mere glæde i parforholdet.
Det er lettere at udvikle når det går godt. Det er en vidunderlig måde at forebygge potentielle problemstillinger. Mange par kommer først til mig, når parret ligger underdrejet, med en portion minus på den “følelsesmæssige konto”, og så er det sværere, at få vendt situationen, med overskud og forståelse for hinanden. I kan få det godt igen, og nogle gange bedre en tidligere, men det kan tage tid at få “kontoen” tilbage i balance igen.
Er I nysgerrige på hvilket potentiale, som ligger til jeres forhold, så kig forbi mig i Risskov, nord for Århus.

Hvordan foregår en parterapi?
Vores møde tager 90 minutter. Vi ses i trygge omgivelser, i min klinik. Vi har også muligheden for at bruge naturen udenfor klinikken. For par, der kommer langvejsfra, kan vælger at modtage online sessioner, ikke hver gang, men indimellem.
 
Oftest er et parterapi forløb den bedste investering, for jeres integrering af jeres nye måder. Vi afstemmer hvilket tema jeg skal hjælpe jer med, vi taler, I bliver lyttet til, og I lærer nye sider af jer selv og hinanden. Jeg støtter jer i at få udtrykt det, som er svært. I får fyldt en værktøjskasse med nye redskaber, tegninger, ord og modeller til netop jeres behov. Alt sammen for at I kan opleve mere lethed og medgang på den anden side af forløbet.Vores møde tager 90 minutter. Par, som kommer med en følelsesmæssig underdrejet situation, kan have brug for at komme her en gang om ugen, indtil I har genfundet mere følelsesmæssig stabilitet. Derefter er det almindeligt, at fortsætte forløbet med 10-14 dages mellemrum. – Så kan I nå at øve jer mellem vores møder. Efter et forløb, er det almindeligt, og en god ide´, at vedligeholde parforholdet, med besøg mere sjældent fremadrettet, måske 1 eller 2 gange om året.
Vi ses i et trygt miljø, i min klinik. Naturen er også et godt valg, hvis I hellere vil være udenfor, så kan vi være ved både vand eller skov. For par, der kommer langt fra Århus, vælger ind imellem at modtage online sessioner. Oftest er et parterapi-forløb den bedste investering, for jeres integrering af nye måder, sammen. Vi taler, I bliver lyttet til, og I hører nye sider af hinanden. Jeg støtter jer i at få udtrykt det, som kan være svært. I får fyldt en værktøjskasse med forståelse, tegninger, ord og modeller til netop jeres behov. Alt sammen for at I kan komme bedre ud på den anden side af forløbet.
Hvad sker der, når irritationen opstår i parterapien?
Kærlighed handler om oplevelsen af en følelsesmæssig samklang med din partner. Opstår irritationen, er I drejet på afveje, væk fra jeres kærlighed. Jeg støtter jer i at komme tilbage, hvor det er rart, på en ny og bedre måde. Når det sker, er irritationen lettet og I opdager jeres nye og glædelige tiltag, som ligger foran jer. Det hjælper jeg jer med at få fat i, både følelsesmæssigt og kommunikativt. Det sker, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor jeres indre vilje træder frem til jeres fælles ”højere bedste”.Kærlighed handler om at være i samklang følelsesmæssigt her i smilets by, Århus. Opstår irritationen, så kan vi sammen finde vejen ud, i samklang med både ord og følelser. Når det sker, er irritationen lettet og forhåbentlig står nye og glædelige oplevelser foran jer. Det hjælper jeg jer med at få kommunikeret ud, på en ærlig, venlig og positiv måde. I sidder I et trygt og sikkert miljø, hvor tingene bliver sagt i sandhed og venlighed, så jeres indre vilje virker til et fælles ”højeste bedste”..
Hvad sker der, når vi er i parterapi?
Der sker kun det I ønsker skal ske. Det er jeres unikke tid, og derfor er der ikke to forløb, som er ens. Nogle begynder sammen, andre har enkelt sessioner, måske både før og efter parterapien.
 
Det er altid jer, som vælger hvad I ønsker der skal ske i parterapien. Jeg guider jer på den bedste måde for jer, og I kan sige til og fra. Vi berører kun det, som I er enige om at få min guidning til at få løst, til fordel for jeres nye muligheder.
 
Det tager mig ikke lang tid at spotte, både jeres udfordringer og uopdagede potentiale. Derfor inviterer jeg jer til at arbejde med de mulige fremskridt I kan tage. Valget er altid jeres og de foregår i jeres tempo.Der er ikke to forløb for par, som er ens her i Århus. Nogle begynder sammen, andre har både par- og enkelt sessioner.
Det er altid jer, som vælger hvad I ønsker af parterapien. I kan sige til og fra, og vi berører kun det, som I er enige om at få min støtte til, at se jeres nye muligheder.
Jeg kan både se og høre jeres udfordringer og potentiale. Derfor inviterer jeg jer til de mulige fremskridt, I kan tage. Valget er altid jeres.
Hvorfor parterapi, når vi ikke løser udfordringerne i Horsens?

De fleste par, som kommer fra Horsens til mig, har udfordringer og spørgsmål til en situation, de endnu ikke selv kan løse. Alle udfordringer og spørgsmål, uden undtagelser, er velkomne hos mig. Som par, opdager I hver især, hvordan I kan tage ansvar for at ændre på udfordringen, så jeres gode intention virker mellem jer. Når situationen er løst, ved I hvordan mindst en af jer, kan gøre, for at tage ansvar for at ændre situationen. Det giver en følelsesmæssig tryghed i relationen, til glæde for jeres livsglæde og muligheder.

Hvorfor Lene Søe?

Det er med en hjertens fryd at kunne mestre en god kommunikation

Book jeres tid hos mig