Vil du ændre dit adfærdsmønster?

Har du for vane, at lade dine udfordringer gå i “glemmebogen”

Ondt indeni

Smerte er uundgåeligt, når du mister en, nogen eller noget du elsker. Det kan hjælpe dig betydeligt at blive støttet i hvordan du bedst kan drage omsorg for dig selv, når det gør ondt indeni. Smerten vil slippe og du undgår at blive fastlåst i en kronisk lidelse. Tiden er med dig, og du kan begynde fylde dit liv med mere mening og glæde. Du er rigtig godt plantet på din sande livsvej.

Lukker ned og glemmer

Har du derimod fået for vane at lade dine udfordringer gå i “glemmebogen”, så er udfordringerne sandsynligvis blevet mere tydelige og efterhånden så generende, hæmmende eller smertefulde, at du føler tiden er inde til at der skal ske nogle ændringer. Måske vil du gerne erkende hvilken måde…. hvilket adfærdsmønster som du skal gøre op med. Et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster afholder dig på den lange bane fra intimitet og nærhed. Det kan være at du bare trækker dig, ser for meget på tablets eller du kender andre måder at “snyde dig selv” på.

Åbningen for det som er rigtigt for dig

Jeg kan guide dig ind til det du fortjener. Du kan begynde at træffe nye og sundere valg for dig selv og dine omgivelser.

Følelser

Der er følelser som banker på med budskaber du skal opdage, forstå og tage dig omsorgsfuldt af. Det er dine følelser som sætter “dit indre kompas i vatter”. Følelserne sender signaler om dine behov for hvad der er rigtigt og forkert for DIG.

ALLE følelser som bliver mødt, ender med at gøre dig til den bedste udgave af dig selv. Ja, selv, skyld, skam og dårlig samvittighed har gode budskaber med til dig, hvis du lærer at mærke og kommunikere med dem.

Faktisk er disse 3 følelser en afart fra vreden, som kan give dig masser at styrke og venlighed i din egen kærlige grænsesætning for dig selv og hvad du vil sammen med andre mennesker.

Alle følelser du kommunikerer med, har til opgave at højne din energi til et mere glædeligt formål.

Din medalje vil sandsynligvis bestå i at du får lettere ved at tage de beslutninger som styrker din glæde, uafhængighed og omsorg for dig selv og andre.

Book en tid