Vil du ændre dit adfærdsmønster?

Har du for vane, at lade dine udfordringer gå i “glemmebogen”

Ondt indeni

Smerte er uundgåeligt, når du mister en, nogen eller noget du elsker. Det kan hjælpe dig betydeligt at blive støttet i hvordan du bedst kan drager omsorg for dig selv, når det gør ondt indeni. Smerten vil slippe og du undgår at blive fastlåst i en kronisk lidelse. Tiden er med dig, og du kan begynde fylde dit liv med mere mening og glæde. Du er rigtig godt plantet på din sande livsvej.

Lukker ned og glemmer

Har du derimod fået for vane at lade dine udfordringer gå i “glemmebogen”, så er udfordringerne sandsynligvis blevet mere tydelige og efterhånden så generende, hæmmende eller smertefulde, at du føler tiden er inde til at der skal ske nogle ændringer. Du vil erkende hvilken måde…. hvilket adfærdsmønstre som du skal gøre op med. Et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster afholder dig på den lange bane fra intimitet og nærhed. Det kan være at du bare trækker dig, ser for meget på tablets eller du kender andre måder at “snyde dig selv” på.

Åbningen for det som er rigtigt for dig

Når du har fået nok, kan jeg guide dig ind til det du fortjener. Du kan begynde at træffe nye og sundere valg for dig selv og dine omgivelser.

Der er følelser som banker på med budskaber du skal opdage, forstå og tage dig omsorgsfuldt af. Det er dine følelser som sætter “dit indre kompas i vatter”. Følelserne sender signaler om dine behov for hvad der er rigtigt og forkert for DIG.

Din medalje vil sandsynligvis bestå i at du får lettere ved at tage de beslutninger som styrker din glæde, uafhængighed og omsorg for dig selv og andre.

Book en tid