Intimitet eller præstation

Tanker om præstation afholder dig fra kropslig nydelse

Intimitet handler om at være nærværende

Er du god til at bruge og vælge ud fra dine sanser i nærværet med det du ser, hører, dufter, smager og lytter til, så styrer du mod nydelse, lethed, og det du gerne vil igen. Det giver liv, mere lyst og sammensmelter med glæde.

Bliver du derimod overvejende rationel, på en måde så du glemmer at have dig selv med følelsesmæssigt, så risikerer du at fokusere på en forvrænget forestilling om dine egne og din partners forventning til dig. Det fører til oplevelsen af utilstrækkelighed. Du har mere fokus på din partner, end på din egen lyst. I takt med at dine tanker tager til, bliver du ude af stand til at mærke din egen kropslige nydelse. Din oplevelse af at skulle præstere fjerner dig væk fra den oplevelse du ønsker. Det er tid til at  favne dine følelser som vil lade dig lytte til dine behov. Overhører du kroppens signaler, opstår risikoen for at en ond spiral er sat i gang, måske med præstationsangst, som til sidst kan vise sig med manglende lyst.

Jeg guider dig ind til roden af din forvrængede selvopfattelse. I dit tempo, vil du bearbejde og slippe de begrænsende oplevelser og overbevisninger. Dine positive tanker, din nærværende kontakt til velbehag og kropslig nydelse, fører dig til din sande intimitet i nuet.

Se hvordan præstationsangst eller Eksamensangst kan udfylde sig.

Book din tid