Fysisk intimitet via kroppes sanser

Bliv bevidst om din alsidighed i sanselighed og aktivitet

Hvad er et ego knald?

Når den fysiske kontakt foregår hovedsageligt fra hovedet, hvor tankerne flyder med fantasier, vasketøj, eller hvordan partneren kan blive tilfredsstillet, så har du mere fokus på tankerne end på dine følelser.

Den fysiske aktivitet er måske overstået på få minutter. – Måske er den overstået efter en ihærdig kamp for at opnå et mål om den udløsning du søger. Nogle gange uden hverken, “før eller efter” nærværende stund. Det sker måske lige inden sengetid og tiden går med en forudsigelig rutineoplevelse, hvor I gør nøjagtig det samme hver gang. Det ender med et både kedeligt og dårligt eller kedeligt sexliv. Til sidst mister I lysten sammen med hinanden. Den følelsesmæssige kontakt bliver mindre, proportionelt med den manglende lyst.

Det er helt almindeligt, at lysten til intimitet i parforholdet svinger. I perioder kan I være mere eller mindre aktive.

Det er givende at have opmærksomheden på, hvorfra den intime oplevelse kommer. Er det hovedet eller kroppen som er jeres styrende kraft?

Efter første periode af et længerevarende parforhold, kan det ske at en af jer mister gnisten til den fysiske intimitet. Det sker, når forholdet er gået hen og blevet betydeligt mere praktisk end nydelsesfyldt. Herfra bevæger I jer væk fra den nærende og nærværende kontakt.

Den intimitet I havde engang, forsvinder i takt med at det er praktikken som tager over, uden opmærksomheden på hinandens udtryk for hvad der betyder mest i hverdagen. Som par, glemmer I at lægge mærke til hinandens sande ønsker. I glemmer forskellen på jer to. I kan begynde at lære hvordan I genkalder hinandens behov. På den måde kan I udvikle på jeres muligheder og jeres intime liv, med et nyt løft, som I kan bygge videre på.

Hvis I glemmer, “sjusker” eller tror det kommer helt af sig selv, så kan I ende i en blindgyde af manglende intimitet, erstattet af det jeg kalder for et ”ego knald”.

Hvad er nærvær og intimitet?

Der er følelsesmæssig kontakt i det kropslige nærvær mellem 2 mennesker som elsker  hinanden. I bruger jeres sanser og forholder jer til jeres følelser og lyst i nuet.
I udforsker og opsøger den “voksen leg” I har lyst til at lege. Legen bliver uendelig og foranderlig i dens kreativitet, hvor kroppen har kontakt til følelser, behov og lyst. Forbundetheden opstår i jeres nærvær og intimitet.

Hverken enten eller, når nydelsen sættes fri i Aarhus

Det handler ikke om “enten eller”, men om at I som par, finder nydelsen i den følelsesmæssige intimitet, som forbinder jer i et kærligt nærvær. I forholder jer til nuet, hvilket også har betydning for at “et step” ikke medfører forudsigeligheden for det “næste step”. I mærker efter, og ser hvad oplevelsen bringer med sig “denne gang”. Det ved I først når I er i det som sker.

Jeg kan guide jer til at finde jeres måde. Hvor der er vilje er der vej i Aarhus. Første step kan være at få vejledning til at italesætte hvordan I har det med jeres intimitet.

Book en tid