Elsk dig selv

Dit “sande jeg” elsker dig og du har mere kærlighed i vente.

Din indre kritiker

Opdager du din indre kritikers stemme, eller kritiserer du andre, så modarbejder du kærligheden til dig selv og din egen livsglæde. Der er tydeligvis sket forvrængninger i din forestilling om, hvem du er, og hvad du kan. Måske er tiden inde til at finde tilbage til “dit sande jeg” hvor mere godt står i vente til dig.

Det er svært, at åbne dig for din kæreste, dine venner eller familie. Måske med en følelse af magtesløshed, som gør det tungt i din egen kamp for at have det godt. Du forstår ikke hvorfor de ikke bare kan gætte sig til hvad der kunne være bedre for dig, når I er sammen.

Din indre kritiker fører dig på et vildspor. – Et spor som fylder dig med negative tanker og frustrationer. Jeg støtter dig i at komme af dette spor, for at danne et nyt spor, hvor du kan genopdage nye og bedre måder at møde dig selv på. Positivitet og omsorg bliver indtaget på en måde, som gør det rart at lære at elske dig selv.

Få hjælp til at sætte ord på

Når du åbner op for dig selv i terapien, kan jeg støtte dig i at sætte ord på det du møder. Du vil opleve, hvor vidunderlig du er. Din kreativitet vil åbne op for det som er godt for dig. Du finder meningen med det du skal. Det giver dig gode tanker, energi og lysten til at være her.

Du er langt fra alene, uanset hvad du måtte gemme for omverdenen. – En verden hvor der både findes negativitet og positivitet. Du lærer at håndtere en udfordring med viden om forståelsen af at at skelne mellem hvad der skidt eller godt for dig. Du lærer hvordan du kan gå med det gode for dig. Jo mere du gør det, jo mere fjernt er det, at gøre noget negativt imod dig selv.

Psykoterapi gavner din trivsel

Det er en uvurderlig givende oplevelse at komme i samtaleterapi, med muligheden for nye øjenåbnere.

Sammen undersøger vi, hvordan dine tanker, følelser og handlinger kan forvandle dit liv. Jeg guider dig på vejen tilbage til, hvem du i virkeligheden er. Det er kodeordene til at skabe “Livskvalitet gennem relationer”. Oplevelsen af dine nutidige relationer viser dig din sande vej. Det er energifyldt og berigende at elske dig selv. Herfra er du i stand til også, at elske andre.

Book din tid

Frihed Psykoterapi Sexolog Lene Søe Risskov Århus

Hvad er en konflikt?

Konflikter opstår, når vi reagerer uhensigtsmæssigt på vores undertrykte følelser.

Løsningen ligger i at lære hvordan vi håndterer vores tanker og følelser på en sandfærdig måde. Udfordringen opstår, når vi simpelthen ikke ved hvordan vi kan udtrykke os på en hensigtsmæssig måde, og derfor reagerer vi uhensigtsmæssigt ved at blive dømmende, enten indeni eller udadtil. Vi aner ikke, at vi projicerer vores egen ukærlige dom over på andre. Derfor rammer vores egne tankemønstre og undertrykte følelser os selv gang på gang. Man kan sige, at hvis ikke vi kender vores egne tankemønstre og undertrykte følelser, så kender de helt sikket os. Jo mere vi ikke kan holde vores egne tanker og følelser ud, jo mere plager de os på en uønsket og ukærlig måde.

Undertrykkelse af dig selv

Undertrykkelse af vores tanker og følelser medfører destruktiv adfærd. Det kan i værste fald ske via grimme sætninger, råb, afmagt, tilbagetrukkethed eller fysisk/psykisk vold. De vil ikke lade os være, og i stedet for at tage kontakt til tankerne og følelserne indeni, så misser vi vores potentiale, ved at projicerer det over på andre. Vores fokus peger udadtil mod andres tanker eller følelser. Vi bruger betegnelsen ”du”, når vi fortæller om ”dem” i stedet for at forholde os til os selv.

Din udfordring

Udfordringen er, at tankerne og følelserne vender tilbage, indtil den dag vi overgiver os og bliver klar til at lytte til hvad tankerne og følelsernes budskaber til os selv. Når vi har knækket denne kode, så opstår vores konfliktløsning. Vi mærker vores “sande jeg”, når vi begynder at handle på nye måder. Vi tænker anderledes og det føles rart, let og ligetil, hver gang tingene løser sig. Den gode kommunikation viser sig i form af forståelse og rummelighed, hvor der er plads til den enkeltes holdning og mening. Tilværelsen opleves fra helt nye vinkler.

Vores møde

Jeg møder dig i Århus, og jeg giver dig de redskaber du har brug for, på vejen til at elske dig selv. Du vil få glæde af den gode kommunikation.

Book din tid